Avantatges i descomptes

Gimnasos DIR

DIR és una cadena de centres de fitness i wellness que té 20 gimnasos repartits a Barcelona i Sant Cugat. Si ets alumne, PAS/PDI o membre de l’agrupació Alumni de UIC Barcelona, ​​pots apuntar-te a qualsevol dels centres que hi ha per una quota especial de de 46,47 € per a menors de 30 anys o majors de 60 i 54,16 € per a persones entre 30 i 60 anys (IVA inclòs). Tindràs accés il·limitat a qualsevol dels centres que hi ha en els horaris disponibles i podràs fer fins a 9.800 activitats dirigides al mes. Només has de presentar el carnet d'estudiant juntament amb el DNI a la recepció del centre DIR on vulguis apuntar-te.
* Promoció subjecta a canvis de tarifa.

Inclou:

 • Accés a tots els clubs DiR en horari complet
 • Accés a zona d'aigües i piscina
 • Servei de tovallola
 • 50 % de descompte a la matrícula
 • 20 % de descompte als bons de pàdel

No inclou:

 • Assegurança mèdica (opcional)
 • Cost d'inscripció (12 €)
 • Canvi de modalitat (10 €)
 • Polsera d'accés al centre (7,5 €)

Més informació

Artós Sports Club

Artós Sports Club és una instal·lació esportiva de pàdel i futbol ubicada al barri de Sarrià de Barcelona. Disposa de nou pistes de pàdel i tres camps de futbol: un camp de futbol sala (18 x 38) i dos de futbol 3 x 3 (9 x 18). Alumnes, PAS/PDI i membres de l’agrupació Alumni de UIC Barcelona tindran una quota especial en el lloguer de pistes de pàdel de dilluns a divendres de 8 h a 13.30 h i de 15 h a 18 h i en el lloguer de pistes de futbol de dilluns a divendres de 8 h a 17 h, ensenyant el carnet de la Universitat

Més informació

Pàdel Mirasol

Pàdel Mirasol és un centre esportiu que ofereix unes instal·lacions de qualitat per a la pràctica del pàdel al cor de Mirasol, a 2 km del Campus Sant Cugat. El complex disposa de 4 pistes de pàdel, vestidors i un restaurant, on alumnes, PAS/PDI i membres de l’agrupació Alumni de UIC Barcelona podran gaudir d’una quota especial en el lloguer de pistes de dilluns a divendres laborables de 9 h a 17 h.

Més informació

Brafa

L’escola esportiva Brafa és una entitat esportiva de caràcter social que entén l’esport com una activitat de base popular, com un mitjà educatiu per a la joventut i els adults.

Per això, l’escola promou la pràctica de diferents esports com el futbol, el futbol sala, el bàsquet, programes d’iniciació esportiva de 4 a 7 anys, en els quals el desenvolupament de la psicomotricitat i el joc són els eixos principals.

A més a més, disposa de tres camps de futbol 7 i dos de futbol sala, tots de gespa artificial, i també d’un poliesportiu cobert.

UIC Barcelona i Brafa han tancat un acord de col·laboració pel qual alumnes, PAS, PDI i Alumni, així com els seus familiars directes, obtindran un 15 % de descompte en totes les tarifes establertes.

Més informació

Gimnàs La Salle

UIC Barcelona ha arribat a un acord amb La Salle Sport & Fitness per a l'ús de la instal·lació situada al carrer de Lluçanès, 43, de Barcelona, de la qual poden beneficiar-se tots els alumnes, PAS, PDI i Alumni, així com els seus familiars directes.

Aquest acord estableix la quota d'abonament en 41,40 € al mes, i la matrícula en 36 €. En cas de realitzar el pagament anual, el preu serà de 447,10 € i s'haurà d'abonar íntegrament en donar-se d'alta. 

 • Sala de fitnes (cardiovascular i pes lliure)
 • Sala d'activitats dirigides
 • Piscina coberta climatitzada

Addicionalment es podrà fer ús de les instal·lacions descrites a continuació, prèvia reserva i amb la tarifació següent:

 • Esquaix: no incloses en la quota, amb reserva
ABONAMENT 10 ABONAMENT 20 PISTA 30' PISTA 1H
30,00 € 55,00 € 8,00 € 15,00 €
 • Futbol sala: 50 €/h pista. Vestidors inclosos. No incloses en la quota, amb reserva. 

Més informació