Concurso “Explica tu tesis en 4 minutos”

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) organitza un concurs interuniversitari dirigit als alumnes de doctorat de qualsevol disciplina amb el repte d’explicar la seva recerca durant un temps màxim de 4 minuts en un llenguatge senzill i fàcilment comprensible per a un públic general.

El concurs constarà de dues fases. A la primera fase, cada universitat convoca un concurs intern d’eliminatòria pròpia amb l’objectiu de seleccionar el candidat que representi la universitat. A la segona fase, la FCRi organitza el concurs final de caràcter públic entre totes les universitats de Catalunya, que tindrà lloc al mes de juny.

Seguint les bases del concurs organitzat per la FCRi, l’Escola de Doctorat de UIC Barcelona convoca el concurs intern: Explica la teva tesi en 4 minuts.  

Ganadores de las ediciones anteriores

"Menja greixos i aprima't, el teu cervell sap com fer-ho!" - Año 2020

 

 

Anna Fosch, doctoranda en Ciencias de la Salud, resultó ganadora del concurso interno de UIC Barcelona "Explica tu tesis en 4 minutos" en el año 2020 con la presentación titulada “Menja greixos i aprima’t, el teu cervell sap com fer-ho!”.

Fosch también representó la Universidad en la tercera edición 2020 del concurso organizado por la Fundación Catalana para la Investigación y la Innovación (FCRI) "Presenta tu tesis en 4 minutos" y se clasificó en primera posición.

Documentación