Jornada de Portes Obertes 2021

Jornada de Portes Obertes 2021 (virtual)

A UIC Barcelona obrim les portes al món. Des de la Universitat organitzem sessions informatives mensuals per als futurs estudiants universitaris que vulguin conèixer la nostra institució, així com la nostra oferta de graus.

Consulta el llistat de dies que organitzem jornades de portes obertes de continuació i anima’t a participar-hi.

Inscripció

Per inscriure-t’hi, fes clic a la titulació que t’interessa i omple el formulari que t’apareixerà a continuació. Un cop hagis omplert tots els camps, rebràs automàticament un correu electrònic de confirmació amb un enllaç d’accés per unir-te a la sessió informativa escollida.

T’esperem a UIC Barcelona!

Data

Hora

Titulació

Dimarts, 11 de maig 2021

19:00 h

Odontologia, DentistryFisioteràpia, ArquitecturaHumanitats.

Dimecres, 12 de maig 2021

19:00 h

Comunicació AudiovisualPeriodismePublicitat i Relacions Públiques, Educació, Bioenginyeria i Dret.

Dijous, 13 de maig 2021

19:00 h

Administració i Direcció d’Empreses i Psicologia.

Descripció

Les jornades de portes obertes de UIC Barcelona estan organitzades per un equip de professors i professionals de cada una de les nostres facultats, que t’explicaran detalladament i de manera dinàmica tot el que necessites saber sobre la Universitat.

1a part de la sessió: informació general

T’informarem sobre els serveis a l’alumnat i les nostres instal·lacions i espais de cada campus. Se’t proporcionarà una descripció bàsica sobre les activitats obertes a tota la comunitat estudiantil i coneixeràs de primera mà com és viure l’experiència universitària a UIC Barcelona a través dels nostres alumnes, entre molts altres temes que tractarem i que volem que coneguis sobre nosaltres.

La primera part d’informació general de la sessió finalitzarà amb un torn obert de preguntes, que et donarà l’oportunitat de resoldre tots els teus dubtes i inquietuds.

2a part de la sessió: informació específica segons titulació

A la jornada de portes obertes també et presentarem informació sobre el grau que t’agradaria cursar i les seves característiques (pla d’estudis, pràctiques, equip docent, sortides professionals, etc.). L’equip d’experts de la Universitat encarregat de presentar la sessió estarà a la disposició de tots els assistents que vulguin resoldre qualsevol tipus de qüestió.

Contacte i informació

Anna Buxó
abuxoo@uic.es
+34 651 82 63 53