Clínica Support - Clínica Universitària de Psicologia i Psiquiatria

T’acompanyem en situacions vitals
Serveis que oferim:

servei d’atenció psicològica i psiquiàtrica per a població infantojuvenil, adulta i gent gran, amb tarifes reduïdes

Horari:

de dilluns a divendres
de 9 h a 21 h

Ubicació:

Campus Sant Cugat de la UIC. C/ Josep Trueta, s/n
Recinte Sanitari, 08195 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)

Transport:

autopista Túnels de Vallvidrera, sortida 10, Sant Cugat - Mirasol.
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya:
- línia S1 (direcció Terrassa)

 • La Clínica Support
 • Serveis
 • Equip
 • Instal·lacions
 • Docència
 • Contacte
Atenció psicològica i psiquiàtrica a nens, adolescents i adults, teràpies familiars i de parella

Què és Support?

La Clínica Universitària de Psicologia i Psiquiatria Support de UIC Barcelona és una clínica que neix per oferir el servei d’atenció psicològica i psiquiàtrica que la població infantojuvenil, adulta i la gent gran necessita. A més a més, tot i ser una clínica privada, la Clínica Support ofereix tarifes reduïdes amb l’objectiu de poder donar servei a un percentatge més gran de la població.

Situada al Campus Sant Cugat de UIC Barcelona, l’equip assistencial de SUPPORT està format per psiquiatres i psicòlegs especialitzats que donen servei als pacients mentre que serveixen d’exemple docent per als alumnes del grau en Psicologia i futurs professionals.

Per què Support?

 1. Oferim atenció psicològica i psiquiàtrica a nens, adolescents i adults.
 2. Realitzem teràpies familiars i de parella.
 3. Oferim també atenció psicològica a empreses i institucions.
 4. Oferim tarifes reduïdes.

Serveis

Equip

L’equip assistencial de SUPPORT està format per psiquiatres i psicòlegs especialistes en les àrees d’infantojuvenil, adults i ancians.

Equip directiu

 • Dra. Montse Pàmias

  Dra. Montse Pàmias

  mpamias@uic.es

  Psiquiatra i directora mèdica de la Clínica

  Llicenciada en Medicina per la Universitat de Navarra. Especialista en Psiquiatria. Doctora en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Cap del Servei de Psiquiatria Infantil i Juvenil de Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell (Barcelona). Presidenta de la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil (del 2012-2017). Professora a la Universitat Autònoma de Barcelona i Universitat Internacional de Catalunya. Àrees d’interès assistencial i publicacions científiques: TDAH, autisme, trastorns de l’estat d’ànim en nens i adolescents. Gestió i recursos de psiquiatria comunitària. Treball interdisciplinari amb psicologia i educació.

 • Sra. Olga Lozano

  Coordinadora docent i assistencial

  Especialista en Psicologia de l’Educació i Evolutiva. En l’experiència professional ha acumulat més de vint anys en centres escolars, com a psicòloga educativa des de l’any 2000, consultes privades i és especialista en inclusió d’alumnes amb la síndrome de Down i altres discapacitats i dificultats en lectoescriptura i autisme infantil.

  Actualment, és la coordinadora docent i assistencial de la Clínica Support. També és professora del grau en Psicologia dins de la branca de la Psicologia Educativa. 

 • Marina Santamaría

  Sra. Marina Santamaría

  Psicòloga d'alumnes i treballadors de UIC Barcelona 

  Graduada per la Universitat Ramon Llull (Blanquerna) en Psicologia. Màster General Sanitari que l’acredita com a psicòloga sanitària. Màster en Teràpia Familiar per Blanquerna a l’Hospital de Sant Pau, que l’acredita com a terapeuta familiar i de parella. Especialització en Psicoteràpia Integradora i Reprocessament del Trauma, per Alecès i, actualment, en formació en la Teràpia Sensoriomotriu en Trauma i EMDR. Professora en diferents graus i màsters de salut de la Universitat Internacional de Catalunya i altres equips formatius. Ha treballat en diferents projectes de l’àmbit social, en projectes de prevenció i protecció de menors en risc. Des de fa anys, també exerceix com a psicoterapeuta en l’àmbit privat. 


   

Professionals assistencials

 • Dra. Meritxell Tost

  Sra. Meritxell Tost

  Psiquiatra d’adults

  Llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona. Especialista en Psiquiatria. Psiquiatra adjunta del Centre de Salut Mental d’Adults (Unitat de Primers Episodis Psicòtics) i atenció domiciliària. Corporació Sanitària i Universitària Parc Taulí de Sabadell (CSUPT). Treball interdisciplinari en psicologia, infermeria i treball social. Experiència assistencial en l’àmbit comunitari com a psiquiatra referent en atenció primària. Guàrdies de psiquiatria de 24 hores en el Servei d’Urgències del CSUPT. Investigadora col·laboradora en Salut Mental a l’Institut de Recerca e Innovació Sanitària Parc Taulí (I3PT). Àrees d’interès assistencial i de recerca: psicosis incipient, hormones i cognició en els trastorns psicòtic.

 • Dra. Elena Pujals

  Sra. Elena Pujals

  Psiquiatra infantil-juvenil

  Llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona (2004). Metgessa especialista en Psiquiatria (2009). Psiquiatra en l’àmbit d’hospitalització infantil i juvenil a la Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell (Barcelona). Professora de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Internacional de Catalunya. Àrees d’interès assistencial i publicacions científiques: TDAH, autisme, trastorns de l’estat d’ànim en nens i adolescents. Treball interdisciplinari amb psicologia i educació.

 • Dr. Miguel Garriz

  Dr. Miguel Garriz

  Psicòleg clínic d’adults

  Psicòleg clínic especialista en edat adulta. Llicenciat en Psicologia per la Universitat Autònoma de Madrid. Especialista en Psicologia Clínica per l’Hospital Clínic de Barcelona. Doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona. Psicòleg clínic referent del programa de Tractaments Grupals i Suport a la Primària de l’Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions del Parc Salut Mental Mar de Barcelona. Coordinador del grup de treball de Psicologia Clínica en Atenció Primària del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Àrees d’interès assistencial i publicacions científiques: Tractaments de mindfulness i en grup. Organització assistencial. Atenció primària i comunitària. Personalitat.

 • Sra. Susana Pujol

  Sra. Susana Pujol

  Psicòloga clínica infantil

  Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Postgrau en Infància, Pedagogia i Malaltia a la Universitat de Barcelona. Especialista en Psicologia Clínica via PIR. Psicòloga adjunta CSMIJ Hospital Parc Taulí de Sabadell. Membre de la UEC de Malalties Minoritàries a l’Hospital Parc Taulí. Professora de la Universitat Internacional de Catalunya. Àrees d’interès assistencial: malalties minoritàries, autisme, TDAH, trastorn de l’aprenentatge i trastorn de l’estat d’ànim en nens i adolescents. Psicologia comunitària.

 • Adela Berrozpe Blasco

  Sra. Adela Berrozpe Blasco

  Psicòloga i psicoterapeuta familiar i de parella

  Llicenciada en Psicologia per la Universitat Politècnica de València (UPV). Màster en Teràpia Familiar Sistèmica per la Universitat Autònoma de Barcelona. Docent en Universitat Internacional de Catalunya. Coordinadora en les àrees de Prevenció i Acompanyament Psicològic de SUPPORT. Responsable del PIAE (Programa d’Atenció Integral a les famílies amb un membre o més amb psicopatologia mental greu) (2001-2019). Directora del Màster en Teràpia Familiar Sistèmica del Parc Sanitari Sant Joan de Déu (2006-2019). Investigadora principal a Catalunya en el projecte PEPE (psicoedutraining). Formadora en centres de salut mental en el territori espanyol per GEIFE (Grup Espanyol d’Investigació i Formació sobre Esquizofrènia). Tutora en el programa de residència de PIR i MIR al Parc Sanitari Sant Joan de Déu (2002-2019).

 • Clàudia Rossy Parés

  Sra. Clàudia Rossy Parés

  Psicòloga General Sanitària

  Graduada en Psicologia per la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona (2017). Màster Universitari en Psicologia General Sanitària per la mateixa universitat (2019). Professora de la Universitat Internacional de Catalunya. Desenvolupa la tesi doctoral en l'àmbit del perdó al final de la vida a la mateixa universitat. Pràctiques assistencials realitzades en l'àrea de Psiquiatria i Psicologia de l'Hospital General de Catalunya, d'infantil i d'adults (2018), a l'Institut Trastorn Límit (2018-2019), i al CDIAP de Sant Martí, Poblenou (2017). Curs breu en Teràpia Dialèctica-Conductual (2018). Experiència en l'àmbit d'educació emocional i mindfulness a l’ESO i amb nens.

 • Olga Lozano Núñez

  Sra. Olga Lozano Núñez

  Psicòloga Educativa

  Llicenciada en Psicopedagogia per la Universitat Ramon Llull. Professora al Grau en Psicologia en l’àmbit de la Psicologia Educativa. Exerceix professionalment com a psicopedagoga escolar des de l’any 2000 i en l’àmbit privat des del 2003. Àrees d’interès assistencial: trastorns de l’aprenentatge, dificultats en lectoescriptura, síndrome de Down i autisme infantil.

 • Óscar Cervera Claudio

  Sr. Óscar Cervera i Claudio

  Psicòleg Educatiu

  Llicenciat en Psicopedagogia per la Universitat Ramon Llull. Especialista en avaluació, intervenció i assessorament en l’àmbit de l’aprenentatge. Director del centre psicopedagògic Kairós. Director pedagògic, coordinador del Màster en Formació del Professorat i docent en centres educatius. Exerceix professionalment com a psicòleg educatiu en l’àmbit privat des del 1999. Professor col·laborador del Grau en Psicologia. Universitat Internacional de Catalunya.

 • Dra. Carla Martos

  Dra. Carla Martos

  Psicòloga d’adults

  Llicenciada per la Universitat Pontifícia Comillas de Madrid i habilitada com a psicòloga sanitària. Màster en Teràpia Familiar per Blanquerna, Universitat Ramon Llull. Doctora amb menció internacional per la Universitat Internacional de Catalunya. Professora en diferents graus i màsters de salut de la Universitat Internacional de Catalunya. Experiència en l’àmbit de les drogodependències a la Fundació Institut Spiral (Madrid) i Projecte Home Catalunya. Exerceix com a psicoterapeuta en l’àmbit privat des de l’any 2015. Àmbits d’interès assistencial: les fortaleses del caràcter, processos personals de creixement, autoconeixement i superació de dificultats relacionades amb el cicle vital.

 • Dra. Iris Crespo Martín

  Dra. Iris Crespo Martín

  Psicòloga d’adults

  Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Granada i habilitada com a psicòloga sanitària. Màster en Psicogerontologia per la Universitat de Granada i Màster en Atenció Integral al Final de la Vida per la Universitat Autònoma de Barcelona. Doctorada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Professora en diversos graus de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Internacional de Catalunya. Àrees d’interès assistencial i publicacions científiques en: benestar i qualitat de vida en persones amb malalties cròniques i avançades, teràpia de sentit de la vida, teràpia de dol i funció cognitiva en persones grans i persones amb malalties cròniques.

 • Dra. Isabella Meneghel

  Dra. Isabella Meneghel

  Psicòloga del treball i les organitzacions

  Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Pàdua (Itàlia). Màster en Psicologia del Treball, les Organitzacions i en Recursos Humans per la Universitat Jaume I de Castelló. Doctora amb menció internacional per la Universitat Jaume I de Castelló. Professora en diferents graus de la Universitat Internacional de Catalunya i de màsters en l’àmbit nacional. Autora de múltiples publicacions científiques i ponent de conferència a Espanya, Europa i Amèrica Llatina. Experiència com a consultora en organitzacions públiques i privades des del 2014. Àmbits d’interès i de recerca en el marc de la psicologia de la salut ocupacional: resiliència, benestar emocional i gestió de l’estrès a la feina, avaluació de factors psicosocials, implantació d’intervencions psicològiques positives, sostenibilitat dels efectes de les intervencions.

Instal·lacions

Support disposa de 198 m2 distribuïts en:

 • 3 despatxos amb càmera Gesell
 • 2 sales d’espera
 • recepció
 • sala de tallers amb capacitat per a 40 persones
 • sala polivalent per a ús d’estudiants i professionals
 • lavabos adaptats

Docència

A través de les assignatures Laboratori d’Habilitats els estudiants visualitzen casos reals a Support des de primer fins a quart curs, fet que afegeix un 33 % d’hores addicionals de pràctiques a l’assignatura Pràctiques Externes del grau en Psicologia. A més a més, aquells estudiants que de manera voluntària així ho sol·licitin, poden visualitzar més casos durant els mesos de juny i juliol.

Els estudiants 4t curs i del màster General Sanitari (PGS) tenen l’opció de participar en algunes sessions com a coterapeutes o portant alguns pacients amb la supervisió dels professionals de Support.

Contacte

 • Contacte: 93 504 20 01 / clinicasupport@uic.es
 • Ubicació: 
  Campus Sant Cugat. C/ Josep Trueta, s / n 
  Recinte Sanitari, 08195 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)
 • Transport: 
  autopista Túnels de Vallvidrera, sortida 10, Sant Cugat - Mirasol. 
  Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya: 
  - línia S1 (direcció Terrassa)