Descobreix Barcelona

Amb les seves sofisticades comunicacions internacionals, el suau clima mediterrani, una gran varietat d’activitats d’esbarjo i un ambient cosmopolita, no és estrany que actualment Barcelona atregui més de 7 milions de turistes l’any. Al llarg dels seus 2.000 anys d’història, Barcelona, la capital catalana, ha destacat per les seves importants contribucions arquitectòniques, artístiques i culturals.

Com a ciutat sempre oberta a influències estrangeres, però sense renunciar a la seva forta identitat catalana, Barcelona ha adoptat un enfocament modern i dinàmic en la manera de gestionar activitats comercials, industrials, creatives i educatives. Barcelona també constitueix, amb gairebé 200.000 estudiants i 12.500 professors, una de les comunitats universitàries més grans d’Europa. En els seus 500 anys de vida universitària, Barcelona ha demostrat el seu ferm compromís amb l’ensenyament superior de qualitat.

 

Motius per triar Barcelona

 1. És una ciutat cosmopolita, amb un ambient internacional i multicultural.
 2. Està situada a les millors posicions dels rànquings internacionals com a ciutat per viure.
 3. Està posicionada com una de les ciutats líders en innovació, negocis, cultura, art i disseny.
 4. Ofereix la possibilitat de practicar espanyol, la segona llengua més parlada al món.
 5. La recerca: Catalunya representa l’1% de les publicacions internacionals.
 6. Clima, gastronomia, activitats culturals, arquitectura, oci nocturn, seguretat, amabilitat, platja, muntanya...
 7. Més de 10.000 alumnes han triat Barcelona per viure la seva experiència universitària i millorar professionalment.
 8. Disposa d’unes infraestructures científiques excel·lents (Barcelona Supercomputing Center - Centre Nacional de Supercomputació, Sincrotró Alba, Biocat, Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya...).
 9. Catalunya té 250.000 estudiants, 15.000 professors, 800 grups de recerca i 2.500 investigadors.
 10. Ofereix la possibilitat d’aprendre una segona llengua: el català, avui dia present a diverses regions d’Espanya, Andorra, França i Itàlia.
 11. El cost de vida és més accessible que a altres països del centre i nord d’Europa.
 12. Per aquest motiu, les taxes dels estudis universitaris a Espanya són significativament inferiors a les d’altres països com el Regne Unit, els Estats Units o Austràlia.
 13. La ciutat té unes comunicacions excel·lents amb la resta de ciutats d’Espanya i amb gairebé tots els països europeus i altres destinacions internacionals