Aula d’Innovació en Política Sanitària Janssen

Orientada a la detecció d'innovació en l' àmbit de la gestió dels serveis de salut i de les polítiques sanitàries, Informe Crimson i estudi de participació de pacients en el procés de presa de decisions.

L'Aula, situada a l'Institut Universitari de Pacients, busca impulsar l'estudi de les innovacions en l'àrea de Política Sanitària, principalment centrades en les oves formes de gestió i la formació directiva de professionals. 

El conveni entre Janssen i la UIC constitueix l'Aula com espai des del qual es fomentarà la docència, recerca i difusió en l'àmbit sanitari sobre els canvis que es produeixen en l'entorn de la gestió i la direcció de le polítiques de salut i de les institucions sanitaries.

Aula Janssen UIC

Janssen i UIC Barcelona impulsen una Aula d'Innovació en Política Sanitària

L'Aula, situada a l'Institut Universitari de Pacients de UIC Barcelona, impulsarà l'estudi de les innovacions en l'àrea de la Política Sanitària, principalment centrades en les noves formes de gestió i la formació directiva de professionals.

La companyia Janssen ha signat un conveni de col·laboració amb UIC Barcelona a través del qual es constitueix una Aula d’Innovació en Política Sanitària, des de la qual es fomentarà docència, recerca i difusió en l’àmbit sanitari sobre els canvis que es produeixen en l’entorn de la gestió i la direcció de les polítiques de salut i de les institucions sanitàries. L’Aula té la seu a l’Institut Universitari de Pacients de la UIC i està dirigida pel responsable de l’Institut, el Dr. Albert Jovell.

Arran d’aquest conveni, signat pel rector de la UIC, Dr. Pere Alavedra, i el president i conseller delegat de Janssen, D. Martín Sellés, la Universitat i l’empresa farmacèutica treballaran conjuntament en l’estudi de les innovacions en l’àrea de les polítiques sanitàries, principalment les destinades a la gestió d’organitzacions sanitàries, les polítiques de participació i la formació directiva de professionals, i la translació al nostre entorn d’innovacions en les àrees de política i gestió sanitària.

En aquest sentit, l’Aula organitzarà cursos, seminaris, conferències i taules rodones sobre temes d’actualitat vinculats amb la seva àrea d’actuació, i difondrà així mateix els resultats que obtingui tant a professionals sanitaris amb responsabilitats directives com a col·lectius de pacients interessats. En el marc de l’aula, l’any 2013 està prevista la publicació de l’“Informe Crimson sobre deu innovacions en l’àmbit de la gestió i la política sanitària” i “La participació dels pacients en les decisions de farmacoteràpia”.

Seminari de Formació en Gestió d'Associacions de 
Pacients en Salut Mental