Estudis recents confirmen que les persones que pateixen una malaltia crònica poden millorar la seva condició de salut i tenir una millor qualitat de vida assumint un paper més actiu en la gestió de la seva malaltia. Actualment, els sistema sanitari està canviant i amb ell es presenta també un nou model de pacient, preocupat pel seu estat de salut i interessat en participar en les decisions relatives al seu pla de tractaments.

Amb l’objectiu de conèixer les necessitats assistencials de les persones que pateixen una malaltia crònica, l’Institut Universitari de Pacients, ha realitzat en aquest estudi qualitatiu que ha contat amb la col·laboració del Fòrum Espanyol de Pacients i el suport d’Esteve.

Difusió de l’Estudi

Les persones i institucions que desitgin fer difusió del document Itinerari del Pacient Crònic, elaborat per l’Institut Universitari de Pacients de la Universitat Internacional Catalunya en col·laboració amb el Fòrum Espanyol de Pacients i el Patrocini de ESTEVE i desitgin allotjar-lo en una web externa, hauran d’omplir el següent formulari: