Universitat Internacional de Catalunya

Facultat

Situada a l’edifici Beta del Campus Barcelona, la Facultat de Ciències de la Comunicació de UIC Barcelona és una facultat jove i dinàmica que imparteix un grau oficial en Comunicació Audiovisual, un en Periodisme, un en Publicitat i Relacions Públiques, un màster i un postgrau en Periodisme Esportiu i un Postgrau en Periodisme de Motor i Aventura.

Quan la visquis de prop, aviat descobriràs que som molt més que una facultat. Som una comunitat universitària on la comunicació és una passió, una professió i una vocació. Aquí la comunicació es viu a les aules, als passadissos, al plató, a l’estudi de ràdio, a les sales d’edició, a la biblioteca, al bar, en totes les activitats que organitzem i, per descomptat, en la relació que s’estableix entre professors i alumnes. Perquè la nostra gran facultat és la comunicació. I en som fans!

I ho demostrem dia rere dia treballant per fer realitat el ferm compromís de UIC Barcelona: descobrir i potenciar el talent de tots i cada un dels nostres alumnes. Amb esforç, dedicació, valentia i el suport constant d’un equip expert de professors i professionals que t’ajudaran a aconseguir tot el que siguis capaç de somiar.

Instal·lacions