Perquè els alumnes del Grau en Comunicació Audiovisual puguin posar en pràctica el que han après a les aules, la Facultat de Ciències de la Comunicació té programada l’activitat extraacadèmica “Filmmaking” (abans coneguda com Remaking). Després d’analitzar una seqüència cinematogràfica complexa, els alumnes han de ser capaços de planificar i dur a terme un rodatge que aconsegueixi els mateixos enquadraments de càmera i les mateixes impressions en l’espectador.

Tant l’equip tècnic (director, director de fotografia, director de producció, vestuari, etc.) com l’equip artístic (actors i figurants) són responsabilitat dels alumnes.

“Filmmaking” és una oportunitat excel·lent perquè els alumnes coneguin en primera persona la feina que comporta la producció i el rodatge d’una pel·lícula i, a més a més, desenvolupin les habilitats per aprendre a treballar en equip.

Filmmaking 2021

En aquesta sisena edició, els nostres alumnes es posen de nou en la pell de directors, productors, càmeres, etc. per rodar les escenes més significatives de grans produccions cinematogràfiques, televisives i musicals. Geoffrey Cowper, professor de UIC Barcelona i director de cinema, és el coordinador de l’activitat aquest curs.

Els títols escollits pels remakes d’aquest any han estat Scary Movie, Batman, Toc Toc, La femme à la Peau Bleue, Tuck me in i  Reservoir Dogs. Teniu l'oportunitat de veure'ls tots en l'acte que tindrà lloc el proper 7 de juny de 2021 a les 18 h a l'Aula Jardí de UIC Barcelona.

Filmmaking 2021

Us hi esperem!

Segueix l’acte a les xarxes: #FilmmakingUIC