UIC Barcelona, Universitat Internacional

UIC Barcelona, ​​la Universitat Internacional de Catalunya, té com a missió transformar el món i la societat a través de la transferència de coneixement. Per aquest motiu, l’alumne UIC Barcelona és un alumne orientat a la vocació de servei, al canvi i l’aprenentatge vital constant des d’una perspectiva transformadora i oberta als canvis i les necessitats globals.

A UIC Barcelona, hi trobaràs una àmplia comunitat d’estudiants i professors que t’aportaran no només els coneixements tècnics necessaris, sinó també una perspectiva multicultural i integradora en l’àmbit internacional.

En els nostres campus, hi conviuen més de 99 nacionalitats que proporcionen una riquesa i diversitat cultural que formen part del paper formatiu i l’aprenentatge de l’alumne. Així mateix, com a estudiant de UIC Barcelona pots fer una o diverses estades internacionals durant la teva carrera, gràcies a la xarxa de més de 300 convenis d’intercanvi amb universitats d’arreu del món.

Els nostres alumnes volen canviar el món, volen marcar la diferència dins d’una societat global. Són inspiradors i motors del canvi.

Des de UIC Barcelona promovem el camí personal, potenciem les habilitats i les capacitats de cada alumne des d’una mirada personal i única.

Formem futurs professionals des del rigor acadèmic però també des de l’humanisme i l’emprenedoria, amb mirada internacional, integrant així la diversitat i l’aprenentatge al nivell més alt, amb una única voluntat: ajudar-te a assolir els teus objectius.

Benvingut al projecte de la teva vida. Benvingut a UIC Barcelona.