Aprenentatge d’idiomes

Cursos d’idiomes

Apunts per a estudiants d’intercanvi / visitants

El Departament de Lingüística Aplicada té com a objectiu millorar les competències en idiomes de la comunitat universitària de UIC Barcelona i ofereix als estudiants internacionals la possibilitat d’aprendre o millorar el castellà, l’anglès i altres idiomes estrangers, i d’endinsar-se en la llengua i cultura catalanes. L’oferta de cursos adreçada als estudiants internacionals és diversa: cursos presencials, semipresencials i en línia. A més, els nostres cursos tenen un preu especial per als estudiants Erasmus+.

El Departament de Lingüística Aplicada també ofereix a tots els alumnes de UIC Barcelona assessorament lingüístic gratuït, la possibilitat de fer proves de nivell, i informació sobre recursos per a l’autoaprenentatge, i també grups de conversa, un programa de parelles d’intercanvi lingüístic i activitats de dinamització cultural i del multilingüisme. A més, a UIC Barcelona també és possible certificar oficialment els coneixements d’anglès i de català.

Com pots matricular-te a un curs d’idiomes?

Per matricular-te a un curs d’idiomes de UIC Barcelona, cal que ho facis a través dels formularis en línia que trobaràs al web del Departament de Lingüística Aplicada. Al web també trobaràs una llista amb els codis dels cursos, per si necessites introduir-los al learning agreement.

Avaluació

Els cursos d’idiomes que pots fer a UIC Barcelona es qualifiquen amb una nota numèrica, tret del curs introductori de català “Welcome to UIC Barcelona”, pel qual només obtindràs un certificat d’assistència i de crèdits, sense nota numèrica. Si ets un estudiant de primer semestre i fas un curs en línia, tingues en compte que les actes dels cursos en línia es tanquen al juny. En aquest cas, t’expedirem un certificat en el moment en què tu acabis el curs, que indicarà els crèdits del curs i la nota numèrica que n’hagis obtingut.

Impartició dels cursos

Et recordem que la impartició dels cursos d’idiomes presencials i semipresencials està subjecta a un nombre mínim d’inscripcions. Per això, és important que no introdueixis el curs al teu learning agreement fins que no et confirmem la impartició del curs. En cas que un curs no s’imparteixi per falta d’incrits, sempre tindràs l’alternativa de fer el curs en línia corresponent, que no requereix un mínim d’estudiants.

Per a més informació, visita la nostra pàgina web Departament de Lingüística Aplicada o envia'ns un correu a multiling@uic.cat.