• Rànquings
 • Rendiment acadèmic
 • Satisfacció dels alumnes
 • Inserció laboral
 • Alumnes UIC internacional
 • Alumnes fora de Catalunya
 • Alumnes programes mobilitat

Posició en els principals rànquings internacionals

GRAS - Odontologia
101-150 de 300
Classificació mundial
2 de 7
Classificació nacional

El Shanghai Ranking’s. Global Ranking of Academic Subjects 2021 és un rànquing que classifica les millors institucions del món en 54 matèries distribuïdes en cinc àrees: ciències naturals, enginyeria, ciències de la vida, ciències mèdiques i ciències socials. El total de les millors institucions varia segons la matèria, en el cas de “Dentistry and Oral Sciences” classifica en 300 les millors institucions del món.

Aquest rànquing analitza unes 4.000 institucions en educació superior.

Cada matèria es valora segons cinc indicadors:

 • (Q1): Nombre de publicacions d’una institució d’una mateixa matèria en el període 2015-2019.
 • (CNCI): Impacte de les citacions normalitzades per la disciplina en el període 2015-2019.
 • (IC): Col·laboració internacional en les publicacions en el període 2015-2019.
 • (TOP): Nombre d’articles publicats en les principals revistes sobre una matèria acadèmica durant el període 2015-2019.
 • (Award): Nombre total del personal d’una institució premiat en una matèria acadèmica des de 1981.

Metodologia

Els resultats de UIC Barcelona al Global Rànquing of Academic Subjects 2021 classifiquen a la Universitat Internacional de Catalunya en la matèria “Dentistry and Oral Sciences” en les posicions següents:

 • Classificació mundial: 101-150 de 300
 • Classificació nacional: 2 de 7

Shanghai Ranking

Times Higher Education World University Rankings
801-1000 de 1662
Classificació mundial
= 20 de 52
Classificació nacional

Times Higher Education World University Rankings proporciona una classificació de les millors universitats del món, n’avalua l’acompliment a través dels indicadors següents que s'agrupen en cinc pilars: la docència (entorn d'aprenentatge), la recerca (volum, ingressos i reputació), les cites (influència de la recerca), la perspectiva internacional (personal, estudiants i recerca), els ingressos de la indústria (transferència del coneixement) i la reputació acadèmica.

El Times Higher Education World University Rankingss continua sent el rànquing internacional líder que sustenta l'excel·lència en l'educació superior. Aquest any, s'ha publicat una classificació de 1.662 institucions de 99 països sobre la base d’una participació de 2.114 institucions d'Educació Superior i recerca a escala mundial.

Els resultats de UIC Barcelona al THE World University Rankings 2022 classifiquen la Universitat Internacional de Catalunya en les posicions següents:

 • Classificació mundial: 801-1000 de 1662
 • Classificació nacional: = 20 de 52

 

Rank times

Times Higher Education World University Rankings - Clínica i Salut
501-600 de 925
Classificació mundial
= 11 de 41
Classificació nacional

Times Higher Education World University Rankings by Subject proporciona una classificació de les millors universitats del món per àmbits, que cobreix onze àrees temàtiques i proporciona una descripció general dels millors llocs del món per estudiar una disciplina escollida.

Els onze àmbits són arts i humanitats, negocis i economia, clínica i salut, ciències de la informàtica, educació, enginyeria, dret, ciències de la vida, ciències físiques, psicologia i ciències socials.

La metodologia utilitzada en el World University Rankings by Subject es basa en els mateixos tretze indicadors d'acompliment utilitzats en el World University Rankings agrupats en cinc pilars: docència, recerca, cites, perspectiva internacional, ingressos de la indústria i reputació acadèmica, que es recalibren per adaptar-se a cada àmbit (subject) de manera individual.

UIC Barcelona ha estat classificada en l'àmbit clínica i salut, els estudis que inclouen aquest àmbit són Medicina, Odontologia, i altres de relacionats amb la salut (Fisioteràpia, Infermeria, Bioenginyeria i Ciències Biomèdiques).

Els resultats de UIC Barcelona al THE World University Rankings by Subject 2021 classifiquen la Universitat Internacional de Catalunya en les posicions següents:

 • Classificació mundial: 501-600 de 925
 • Classificació nacional: = 11 de 41

 

Rank times

Times Higher Education Young University Rankings
=193 de 475
Classificació mundial
10 de 33
Classificació nacional

Times Higher Education Young University Rankings proporciona una classificació de les millors universitats del món que es van fundar a partir del 1971 fins a l'actualitat. Es basa en tretze indicadors d'acompliment, els mateixos utilitzats en el Times Higher Education World University Rankings, agrupats en cinc pilars: docència, investigació, cites, perspectiva internacional i ingressos de la indústria, ajustant les ponderacions per donar menys pes a la reputació. 

Els resultats de UIC Barcelona a THE Young University Rankings 2021 classifiquen la Universitat Internacional de Catalunya en les posicions següents:

 • Classificació mundial: =193 de 475 
 • Classificació nacional: 10 de 33

Rank times

U-Multirank
185
Posició europea sobre 1.070
11
Posició nacional sobre 79
1
Dimensió: Compromís regional de 79 universitats espanyoles

U-Multirank ha publicat en aquesta 7a edició els resultats d’unes 1.800 universitats de 92 països i inclou un rànquing institucional i un altre per àmbits de coneixement amb 28 àrees temàtiques que han estat avaluades en aquesta edició.

En el marc de la setena edició d’U-Multirank, un projecte promogut i finançat per la Unió Europea , la Fundació Bertelsmann i el Banc de Santander i elaborat per un consorci liderat pel professor Dr. Frans van Vught de Vuhold BV, el professor Dr. Frank Ziegele del Centre for Higher Education (CHE) i altres entitats que formen part del consorci com són el Center for Higher Education Policy Studies (CHEPS) i la Fundación CYD, es basa en 36 indicadors dividits en les dimensions: ensenyament i aprenentatge, recerca, transferència de coneixement, orientació internacional i contribució al desenvolupament regional.

La Fundació CYD col·labora en la recollida de dades del sistema universitari espanyol i aprofita part dels indicadors per a la confecció posterior del seu propi rànquing.

La metodologia d’U-Multirank és ser una eina multidimensional per comparar la qualitat de les institucions d’educació superior i qualifica el rendiment i l’acompliment de cada universitat en una graduació que va des de A (“molt bo”), B (“bo”), C (“mitjà”), D (“per sota de la mitjana”) fins a E (“feble”).

U-Multirank es basa en diferents fonts per obtenir les dades subministrades per les mateixes institucions, bases de dades bibliomètriques com la Web of Science i de patents internacionals i de bases de dades nacionals com el SIIU.

En aquesta 7a edició el posicionament de la Universitat Internacional de Catalunya en el terreny institucional i en l’àmbit de coneixement d’ADE queda de la manera següent:

Indicadors institucionals
UIC Barcelona es troba en la posició 185 de les 1.070 universitats europees participants i a la posició 11 de 79 universitats espanyoles i destaca en la dimensió de “Compromís regional”, ja que queda en primer lloc de les 79 universitats espanyoles, europees i mundials.

En l’àmbit de coneixement d’ADE
UIC Barcelona es troba en la posició 13 de 55 universitats espanyoles participants i es troba a la posició 56 de les 407 universitats europees participants.

 

Multirank

uniRank
2.277
Posició mundial sobre 13.800
60
Posició nacional sobre 75

uniRank és un directori internacional d'educació superior líder i el motor de recerca que ofereix ressenyes i classificacions de més de 13.800 universitats oficialment reconegudes en 200 països.

Unirank inclou institucions d'educació superior de tot el món amb els requisits següents:

 • Estan oficialment reconegudes, autoritzades i/o acreditades per organismes nacionals o regionals.
 • Estan oficialment autoritzades per atorgar graus d'almenys 4 anys i/o postgraus.
 • Proporcionen cursos d'educació superior principalment en un format tradicional d'educació presencial i no a distància.

Unirank University Ranking figura en el rànquing mundial d'universitats segons l'Observatori IREG sobre classificació acadèmica i excel·lència. No és un rànquing acadèmic sinó un rànquing universitari basat en el web amb l'objectiu de proporcionar una classificació global aproximada d'universitats del món en funció de la presència que tenen al web i el prestigi en termes de trànsit estimat, confiança i popularitat d'enllaços de qualitat. Aquestes dades ajuden els estudiants internacionals i el personal acadèmic a comprendre com de popular és una institució d'educació superior específica en un país estranger.

La font de la dada d'UniRank University Ranking es basa en un algoritme que inclou 5 mètriques web imparcials i independents extretes de 4 fonts de web intelligence:

 • Moz Domain Authority
 • Alexa Global Rank
 • SimilarWeb Global Rank
 • Majestic Referring Domains
 • Majestic Trust Flow

Les dades de mètriques web es recopilen la mateixa setmana per minimitzar les fluctuacions temporals i maximitzar la comparabilitat.

UniRank ofereix rànquings per països, Espanya té una classificació de 75 universitats.
Nombre d'institucions classificades: 200 a escala mundial i 75 a escala nacional.

Classificació UIC Barcelona edició 2021

Posició mundial: 2.277
Posició nacional: 60

Des de 2018 Unirank publica quatre nous rànquings universitaris destinats a avaluar la presència i popularitat de les institucions d'educació superior a les xarxes socials en les quatre plataformes socials principals:

 

UniRank Twitter University Ranking

Aquest rànquing proporciona informació sobre l'adopció de la plataforma social Twitter entre les institucions d'educació superior i porta a la llista més completa d'universitats i escoles amb presència oficial a Twitter. L’objectiu és proporcionar un índex de popularitat de cada universitat en la plataforma Twitter basat en el nombre total de seguidors, no té la intenció de classificar les institucions d'educació superior per la seva qualitat educativa o el nivell acadèmic dels serveis prestats.

Actualment, 8.150 d'un total de 13.798 institucions d'educació superior al món, incloses en la base de dades de UniRank, han adoptat una pàgina institucional oficial de Twitter.

Resultats edició 2021 Universitat Internacional de Catalunya:
Posició nacional:
48 de 72 universitats espanyoles amb 15.944 seguidors.

 

UniRank Facebook University Ranking

Aquest rànquing proporciona informació sobre l'adopció de la plataforma social Facebook entre les institucions d'educació superior i porta a la llista més completa d'universitats i col·legis amb presència oficial a Facebook. L’objectiu és proporcionar un índex de popularitat de cada universitat a la plataforma Facebook basat en el nombre total de likes, no té la intenció de classificar les institucions d'educació superior per la seva qualitat educativa o el nivell acadèmic dels serveis prestats.

Actualment, 10.076 d'un total de 13.798 institucions d'educació superior al món, incloses en la base de dades de UniRank, han adoptat una pàgina institucional oficial de Facebook.

Resultats edició 2021 Universitat Internacional de Catalunya:
Posició nacional: 25 de 75 universitats espanyoles amb
34.162 likes.

unirank

Ranking Web of Universities
1.706
Posició mundial
662
Posició europea
51
Posició nacional

Juliol 2021*

Ranking Web of Universities és un sistema de classificació per a les universitats que té l'objectiu de fomentar la presència acadèmica al web, donant suport a iniciatives d’Open Access que augmentin la difusió del coneixement científic i cultural que generen les universitats.

La metodologia es basa en els indicadors següents: presència (suspès), impacte (50%), obertura (10%) i excel·lència (40%). Es publica dues vegades a l’any, al gener i al juliol.

Nombre total d'institucions classificades: 11.987.

Nombre d'institucions classificades a Espanya: 265.

Nombre d'institucions classificades a Europa: 5.728.

Indicador Posició
Impacte 3.539
Obertura 1.853
Excel·lència 1.827

 

Ranking Web Of Universities

Scimago Institutions Rankings (SIR)
= 535 de 4.126
Posició mundial
52 de 69
Posició nacional

El Scimago Institutions Rankings (SIR) és un rànquing que analitza els resultats de recerca de les universitats i institucions de recerca en l’àmbit mundial i les classifica segons un indicador compost que combina tres conjunts diferents d’indicadors basats en el rendiment de la recerca, els resultats de la innovació i l’impacte social mesurat per la visibilitat que tenen al web. Aquest rànquing té com a font la base de dades Scopus.

En l’edició 2021 els resultats utilitzats són del període de cinc anys que van del 2015 al 2019.

Scimago classifica UIC Barcelona en les posicions següents:

 • Classificació mundial: = 535 de 4.126
 • Classificació d'Europa occidental: = 317 de 707
 • Classificació nacional: 52 de 69

Scimago

UI GreenMetric World University Ranking on Sustainability
589 de 912
Posició Mundial

UI GreenMetric World University Ranking on Sustainability és una iniciativa d’Universitas Indonesia que es va dur a terme per primera vegada l’any 2010.

L’objectiu d’aquest rànquing és mesurar la situació actual i les polítiques relacionades amb el campus verd i la sostenibilitat a les universitats a escala mundial mitjançant una enquesta en línia en la qual es recull la informació en sis pilars:

 1. Entorn i infraestructura (SI) (15 %)
 2. Energia i canvi climàtic (CE) (21 %)
 3. Residus (WS) (18 %) 
 4. Aigua (WR) (10 %)
 5. Transport (TR) (18 %)
 6. Educació i recerca (ED) (18 %)

La Universitat Internacional de Catalunya ha estat classificada en el rànquing mundial en la posició 589 de 912 universitats. 

Consulteu-ne els resultats aquí.

GreenMetric World University Ranking

 

Posició en els principals rànquings nacionals

Fundación CYD
12/77
Resultats globals
1/16
Àmbit Odontologia
5/39
Àmbit Medicina

En aquesta 8a edició del Rànquing CyD, hi han participat 77 universitats espanyoles (de les quals 48 són públiques i 29 són privades).

El Rànquing CyD, amb un enfocament multidimensional, ofereix indicadors per mesurar i comparar el rendiment de les universitats en les seves diferents àrees d'activitat mitjançant l'anàlisi d'indicadors, 37 en l’àmbit institucional, classificats per grups de rendiment (alt, intermedi i reduït) i agrupats en sis dimensions: Ensenyament i Aprenentatge; Recerca; Transferència de Coneixement; Orientació Internacional; Contribució al Desenvolupament Regional i Inserció Laboral (aquest últim en el rànquing d’Àmbits).

El Rànquing CyD permet mesurar i comparar el rendiment de les universitats en dues categories:

Categoria institucional.
Ofereix l'anàlisi en el conjunt de la universitat.

Categoria d’àmbits de coneixements.
Ofereix l'anàlisi del conjunt de titulacions de grau i màster que pel seu grau d'homogeneïtat conformen un determinat àmbit temàtic. En aquesta edició UIC Barcelona ha participat en l'àmbit d’Odontologia, Medicina Infermería i Psicologia.

El Rànquing CyD, encara que no ofereixi una posició única de cada universitat, ordena en funció del nombre d'indicadors que han obtingut un rendiment alt, intermedi i reduït. UIC Barcelona, en aquesta 8a edició, ha destacat pel seu nombre elevat d'indicadors d'alt rendiment:

En la categoria institucional, UIC Barcelona ocupa la posició 12 de 77 universitats espanyoles i torna a destacar en la dimensió de "Contribució a al Desenvolupament Regional".
Resultats globals

En la categoria d’àmbit de coneixement, UIC Barcelona:

 • A l’àmbit Odontologia ocupa la 1era posició de 16 universitats espanyoles
 • A l’àmbit Medicina ocupa la 5a posició de 39 universitats espanyoles
 • A l’àmbit Infermeria ocupa el 12ª de 44 universitatis espanyoles

Resultats globals per àmbit

 

Consulta l'històric de resultats per àmbits

Ranking CYD

U-Ranking
6 de 12
Nivell Global. U-Ranking
30 de 33
Nivell Global. U-Ranking Volum

L’U-Ranking d’universitats espanyoles (indicadors sintètics del sistema universitari espanyol) és un projecte conjunt de la Fundació BBVA i l’IVIE (Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques). A la 9 ªedició 2021 s'analitzen un total de 72 universitats, 48 públiques i 24 privades, cobrint el 98% del Sistema Universitari Espanyol en termes de nombre d'estudiants de grau i analitza més de 3.300 graus i dobles graus. Els resultats es presenten en dos formats diferents:

 • L’U-Ranking, que classifica les universitats segons el seu rendiment-docent i de recerca i innovació- segons la dimensió de la institució per fer-les comparables.
 • L’U-Ranking Volum, que classifica les universitats segons el volum total de resultats- docents i de recerca i innovació de les universitats espanyoles- i, per tant, la dimensió de la universitat juga un paper en la mateixa juntament amb el rendiment de cada institució. 

Les dues dimensions que s’analitzen en aquest rànquing són: docència i investigació i innovació.

U-Ranking UIC Barcelona resultat global 

Universitat

Nivell

índex

UIC Barcelona

6

1

(1) Distingint 12 nivells

U-Ranking UIC Barcelona resultats per dimensions

Dimensió

Nivell

Índex

Docència 1

3

1,1

Recerca i innovació 2

12

0,8

(1) Distingint 7 nivells
(2) Distingint 18 nivells

U-Ranking Volum UIC Barcelona, resultat global

Universitat

Nivell

Índex

UIC Barcelona

30

0.3

(1) Distingint 33 nivells

U-Ranking Volum UIC Barcelona resultats per dimensions 

Dimensió

Nivell

Índex

Docència 1

28

0.4

Recerca i innovació2

36

0.2

(1) Distingint 32 nivells
(2) Distingint 38 nivells

u-ranking

U-Ranking. Inserció laboral
9 de 67
Rànquing global

U-Ranking inclou un índex sintètic d'ocupabilitat que inclou un estudi detallat de l'ocupabilitat dels titulats i els seus resultats d'inserció laboral per branques d'ensenyament i universitats.

Les dades es basen en l’informe de Ministerio de Universidades sobre la inserció laboral dels egresats universitaris, de 2019, on s’analitza la situació en 2018 dels titulats en 2013-14 als 4 anys de graduar-se. Els 3 indicadors que valoren la inserció laboral són:

 • Taxa d'afiliació
 • Afiliats en grup de cotització "titulats"
 • Base mitjana de cotització 

Posició UIC Barcelona en l'índex sintètic d'inserció laboral

Universitat

Rànquing Global

Universitat Internacional de Catalunya (1)

9

(1) 67 universitats analitzades

Resultats UIC Barcelona dels tres indicadors que componen l’índex sintètic d’inserció laboral

Taxa d'afiliació

80,20 %

Contractats com titulats

76,90 %

Base mitjana de cotització

27.534

Posició UIC Barcelona en les branques: Ciències Socials i Jurídiques i Ciències de la Salut

Àmbit

Rànquing

Taxa d'afiliació

Contractats com titulats

Base mitjana de cotització

Egressats

% egressats universitat

Ciències Socials i Jurídiques (1)

9

82.02

66.3

26.087

416

59.5

Ciències de la salut (2)

8

77.04

93.20

30.414

283

40.5

(1) 67 universitats analitzades
(2) 56 universitats analitzades

Inserción laboral

Fundación Compromiso y Transparencia
3 de 26 universitats privades
Transparents

La Fundación Compromiso y Transparencia té per objectiu impulsar el bon govern, la transparència, la rendició de comptes i l’impacte social de les institucions, basant-se en el fet que la informació de la web sigui:

 • Visible: la informació s’ha de poder captar de manera senzilla.
 • Accessible: la informació s’ha de poder captar de manera fàcil sense permisos.
 • Actualitat: la informació ha d’estar al dia.
 • Integralitat: la informació ha de ser completa.

Es distingeixen 27 indicadors que avaluen la transparència de la universitat en tres categories amb les següents puntuacions:

 • Transparent: universitats privades que compleixen almenys 36 dels 48 punts de transparència entre els que s'han d'incloure els indicadors d'estats financers i informe d'auditoria.
 • Translúcids: universitats privades que compleixen al menys 25 dels 48 punts de transparència.
 • Opacs: universitats privades que tenen menys de 25 punts de transparència.

UIC Barcelona es troba en el grup dels transparents; compleix 41 dels 48 punts de transparència.

Compromís transparència

Dyntra
= 51/79
Universitats espanyoles
5/29
Universitats privades

Dynamic Transparency Index (Dyntra) té com a objectiu mesurar la informació pública de governs, administracions públiques, partits polítics, càrrecs electes i els diferents actors socials d’una manera dinàmica, eficient, transparent i oberta. S’ha elaborat un estudi sobre la transparència pública de les universitats espanyoles basat en l’avaluació del nivell de transparència d’aquestes a través de la metodologia Dyntra.

Metodologia

Analitza la transparència de les universitats a través de 137 indicadors agrupats en cinc grups diferenciats: 1. Transparència institucional; 2. Comunicació pública; 3. Participació i col·laboració ciutadana; 4. Transparència economicofinancera; 5. Transparència en la contractació de serveis.

 

Indicador 2021
Global 59 de 137 indicadors (43,07%)
Transparència institucional 34 de 71 indicadors (47,89%)
Comunicació pública 15 de 22 indicadors (68,18%)
Participació i col·laboració ciutadana 7 de 20 indicadors (35 %)
Transparència economicofinancera 3 de 9 indicadors (33,33 %)
Contractacions de serveis 0 de 15 indicadors (0 %)

 

 

Dyntra

El Mundo 2021: rànquing "50 carreres"
3a posició en la seva categoria
Grau en Odontologia

El rànquing analitza els cinquanta graus més populars entre els estudiants i les cinc millors universitats per cursar-los. Per elaborar aquest informe, el diari analitza detalladament 25 criteris de selecció, l’opinió de 2.000 professors i altres estudis externs (rànquings internacionals i informes de l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació, entre d’altres).

UIC Barcelona apareix novament en el rànquing de les millors universitats espanyoles que realitza el diari El Mundo. En concret, el Grau en Odontologia es posiciona entre els tres millors de la seva categoria.

El Mundo destaca especialment de la Facultat d’Odontologia la Clínica Universitària d’Odontologia i les seves instal·lacions equipades amb les tecnologies més avançades.

El Mundo 2021: rànquing "250 màsters"
3a posició en la seva categoria
Master’s Degree in Periodontology
4a posició en la seva categoria
International Master’s Degree in Oral Surgery
3a posició en la seva categoria
Màster International Cooperation Sustainable Emergency Architecture
Taxa d’ocupació edició 7a AQU
91,70 %
Graus
92 %
Màsters

Accions

El Departament d’Alumni & Careers de la Universitat Internacional de Catalunya té l’objectiu d’establir els ponts necessaris que permetin als nostres graduats incorporar-se al mercat laboral, és per això que fa durant tot el curs diferents accions per aconseguir-ho:

Comunitat Alumni

 • Formació continuada “Lifelong Learning”
 • Mentoria

Carreres professionals

 • Career Center: Disposem d’un portal de feina que ens permet acostar les ofertes laborals de diferents graus als nostres estudiants i alumni, i facilitar-los la integració al mercat laboral nacional i internacional. 
 • Orientació en la cerca de feina: Es fa assessorament per a la millora de les eines de cerca de feina a través de sessions personalitzades.
 • Career coaching: Acompanyament personal per a l’assoliment d’objectius professionals, transició laboral i millora de l’ocupabilitat.
 • Formació per a la inserció laboral: Xerrades, conferències, formacions per millorar la cerca de feina i l’ocupabilitat. 
 • Assessorament continuat: (legal, altres..)

Resultats

D’altra banda, la Universitat Internacional de Catalunya col·labora amb l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU Catalunya) en la realització de l’enquesta d’inserció laboral, per obtenir dades i evidències fiables sobre el grau d’ocupabilitat dels titulats en les activitats d’Educació Superior (graus i màsters), que ens permetin la presa de decisions orientades a la millora dels ensenyaments.

AQU Catalunya realitza l’estudi d’inserció laboral de tot el sistema universitari català amb una periodicitat triennal des de 2001, i en aquests vint anys de trajectòria ja acumula més de 100.000 registres amb, aproximadament, el 50 % de resposta. Aquestes dades confirmen la robustesa de l’estudi, la fiabilitat de les dades i consolida l’enquesta com una de les més representatives, completes i importants a Europa. La població enquestada són titulats que fa tres anys que han acabat els estudis, amb la qual cosa s’obté una visió acurada de quina és la progressió i la inserció professional que tenen en conèixer el temps, la qualitat i la via d’inserció que han seguit; a més a més de poder valorar, també, el grau de satisfacció amb la formació rebuda.

UIC Barcelona participa en aquest estudi des de l’edició de 2014, atès que es consideren com a representatius els resultats i conclusions que de l’enquesta se n’extreuen. Alhora, es valora el fet de poder obtenir dades comparatives amb la resta d’universitats de Catalunya.

Les darreres dades actualitzades són les corresponents a la 7a edició de l’enquesta, realitzada a principis de 2020 als graduats que van acabar els estudis el curs 2015-2016.

En aquesta darrera edició s’han enquestat més 35.000 persones: 17.500 titulades de grau i ensenyaments artístics superiors, 12.000 titulades de màster i 2.500 titulades de doctorat, xifra que representa la meitat de la població de referència (titulada en grau el curs 2015-2016, tret de Medicina amb la promoció 2012-2013, i titulada en ensenyament artístics superiors, màster i doctorat els cursos 2014-2015 i 2015-2016).

Es poden consultar els resultats generals de tots els estudis realitzats per AQU Catalunya en aquest enllaç.

Ocupabilitat

Activitat educació superior Taxa d'ocupació edició 7a AQU
Graus 91,70 %
Màsters 92 %

 

Consulteu els resultats per graus