16
Maig
18:30

Foros 2024: “Landing” “Within nature”

Registre previ per accedir presencialment a la conferència:(pendent)

Kengo Kuma & Associates (KKAA) és un estudi d’arquitectura de prestigi internacional amb seus a Tòquio, París, Pequín i Xangai. El seu fundador, Kengo Kuma, és reconegut per la seva filosofia, amb un enfocament que busca recuperar la tradició constructiva japonesa i reinterpretar-la per generar una arquitectura pròpia del segle XXI. Els seus edificis s’integren a la naturalesa, i fa projectes en els quals conflueixen materials naturals, respecte cap al medi ambient, i amor pel paisatge. 

Lorenzo Chelleri és investigador de UIC Barcelona, director del màster internacional en City Resilience Design and Management d’aquesta universitat, i president de la Xarxa de Recerca en Resiliència Urbana (URNet).

Sobre Foros

Foros, el cicle de conferències anual de UIC Barcelona School of Architecture, aborda en aquesta edició reflexions i anàlisis a partir de propostes d’arquitectes que avui estan definint, amb les seves obres, com serà la nova arquitectura.

Foros s’ha convertit en un referent per a la comunitat acadèmica i professional de l’arquitectura. El seu objectiu és, a través de les conferències impartides per convidats de prestigi nacional i internacional, despertar preguntes i tractar qüestions tant d’actualitat com reflexions i debats sobre aspectes de vital importància per a l’arquitecte.

 

  • Per Kengo Kuma i Jordi Viñals, amb Lorenzo Chelleri

  • 16 de maig de 2024

  • 18.30 h

  • Aula Magna Campus Barcelona  (C. de la Immaculada, 22. 08017 Barcelona)