18
Maig
16:00
19
Maig
09:00
20
Maig
09:00

Simposi - Persona, Societat i Cura “Revalorar la cura per humanitzar la societat”

Aula Magna del Campus Barcelona

En el marc de les activitats organitzades amb motiu del 25 aniversari de la Universitat, UIC Barcelona organitza el  Simposi Persona, Societat i Cura “Revalorar la cura per humanitzar la societat”, que tindrà lloc del 18 al 20 de maig a l’Aula Magna del Campus Barcelona.

El simposi té l’objectiu de reflexionar sobre la dimensió humana de la cura i de la feina dels qui tenen cura dels altres, com un aspecte essencial de la nostra vida, individual i social. Revalorar la cura més enllà de l’àmbit sanitari, com a activitat de caràcter altament productiva.

Del 18 al 20 de maig, de la mà de ponents experts en diferents àmbits de la cura, els participants tindran l’oportunitat de reflexionar sobre la dimensió humana de la cura i els valors que aporta a través dels eixos temàtics següents:

  • El valor de la persona humana i les necessitats actuals des de l’àmbit de la malaltia i la vulnerabilitat (18 de maig).
  • La cura de les relacions i l’impacte socioeconòmic que té la cura no remunerada (19 de maig).
  • La cura com a eix de qualsevol activitat humana, especialment en l’àmbit laboral (20 de maig).

 

El dia 18 de maig pel matí, a mode de Presimposi, tindrà lloc el solemne acte d’investidura com a doctor honoris causa del Dr. Eduardo Bruera.

Amb un caràcter transversal i centrat en diferents àmbits de la cura, el simposi va dirigit tant a professionals de la medicina, la infermeria o el treball social, com de qualsevol altre àmbit professional o sector: administracions públiques, empreses i institucions de l’àmbit de la cura, àmbit pastoral, persones voluntàries i cuidadors.

Visita el web del Simposi on podràs consultar tota la informació detallada i actualitzada sobre les sessions, els ponents i les activitats que es faran al llarg de les tres jornades.

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)