24
Novembre
15:00

Taller “El CV: la teva marca en acció”

En línea

Per preparar una carrera laboral d’èxit, és fonamental tenir unes bones eines de recerca de feina i saber com utilitzar-les en cada procés de selecció i lloc de treball.

Des del departament d’Alumni & Careers de UIC Barcelona, hem programat quatre sessions virtuals amb ponents experts en què obtindràs diferents eines per tenir èxit en aquest procés.

La primera sessió, “Importància de l’autoconeixement com a eina en la recerca de feina”, s’emmarca dins del cicle “Eines per a la inserció laboral” i es desenvoluparà en format virtual el pròxim 11 de novembre de 15.00 h a 16.00 h.

La segona, “El CV: la teva marca en acció”, s’emmarca dins del cicle “Eines per a la inserció laboral” i es desenvoluparà en format virtual el pròxim 24 de novembre de 15.00 h a 16.00 h.

L’esdeveniment va dirigit a tots els estudiants de la Universitat i hi haurà una ponència de Maite Ordoñez, psicòloga i coach certificada (ICF) amb àmplia experiència en consultoria de recursos humans especialitzada en desenvolupament personal i professional.

En aquesta sessió trobaràs pautes per a l’elaboració reeixida dels apartats fonamentals d’un CV efectiu. Revisarem casos reals de CV aportant feedback i recomanacions de millora.

  • Trets d’un CV efectiu.
  • Apartats clau a tenir en compte: perfil, experiència i habilitats.
     

Per assistir virtualment a la conferència pots emplenar el formulari d’inscripció següent.