Com connectar-se?

Qui pot accedir-hi

A UIC Barcelona aquest servei està destinat únicament als col·lectius amb compte d’usuari corporatiu (@uic.es)i als col·lectius d’altres institucions adherides al programa eduroam. Les credencials per accedir-hi són les següents:

"usuari@uic.es" + contrasenya, per als col·lectius PDI, PAS i alumnes de UIC Barcelona.

"compte_origen" + contrasenya, per a col·lectius d’altres institucions adherides a eduroam.

Des d’on puc accedir-hi

Tant des de la universitat o institució a la qual pertanys com des de qualsevol altre organisme que pertanyi al projecte eduroam.

Com hi puc accedir

Per connectar-te al SSID eduroam, el teu dispositiu (ja sigui un mòbil, una tauleta, un portàtil, etc.) ha de disposar d’un programa client segur (anomenat també suplicant), compatible amb el mode EAP-TTLS+PAP. No tots els sistemes operatius l’incorporen, de manera que en aquests casos caldrà que instal·lis un programari addicional.

Els membres de UIC Barcelona hauran de seguir les instruccions següents o instal·lar-se el programa adequat per connectar-se a eduroam, ja sigui al mateix campus de UIC Barcelona o en qualsevol altre campus/lloc d’una entitat adherida a eduroam.

Linux

Manual de connexió per Linux o bé executa l’assistent d’instal·lació que trobaràs a cat.eduroam.org (enllaç directe).

Microsoft Windows

Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.x i Windows 10. Hauràs d’executar l’assistent d’instal·lació que es troba a cat.eduroam.org (enllaç directe).

Apple Mac OS

MAC OS X Mavericks, MAC OS XMountain Lion i MAC OS X Lion. Hauràs d’executar l’assistent d’instal·lació que es troba a cat.eduroam.org (enllaç directe).

Dispositius mòbils

Apple. Per a les diverses versions d’iPad, iPhone, iPod, etc. hauràs d’executar l’assistent d’instal·lació que es troba a cat.eduroam.org (enllaç directe).

Android. Per a versions superiors a 4.3, hauràs d’executar l’assistent d’instal·lació que es troba a cat.eduroam.org

Windows Phone. No permet la connexió a eduroam, ja que no admet el protocol EAP-TTLS+PAP.

Zones de cobertura

El servei sense fil eduroam es troba disponible a les àrees següents de la Universitat:

  • Campus Barcelona
  • Campus Sant Cugat