Màster en Medical Affairs, Medical Advisor i Medical Scientific Liaison (MSL)

Tipus de programa
Màsters
Durada
D’octubre de 2023 a juny de 2024
Crèdits
90 ECTS
Preu
15.500 €. *Preus corresponents a l’any acadèmic 2023-2024.
Places
Limitades
Llengua
Castellà
  • Presentació

Presentació

Dona un impuls a la teva carrera professional amb Talent-EPHOS

La raó de ser de les companyies biofarmacèutiques és investigar i desenvolupar fàrmacs innovadors que alleugin i curin patologies. Per això, inverteixen molts recursos perquè la ciència i les noves tecnologies farmacològiques arribin als pacients.

Els departaments mèdics són una àrea fonamental en el sector biofarmacèutic. I en el futur immediat el seu protagonisme serà encara més rellevant, ja que són els responsables últims de validar i fer arribar als pacients la ciència generada per les empreses innovadores.

Aquest màster permet als alumnes conèixer amb detall i rigor els departaments mèdics, les activitats i les múltiples interaccions que es desenvolupen dins i fora de l’àmbit de les empreses. Les classes són sempre impartides per professionals de primer nivell i amb una extensa experiència pràctica en la indústria.

Els alumnes adquireixen els coneixements necessaris per incorporar-se als departaments mèdics del sector amb una àmplia visió i amb garanties d’èxit professional. Passar per les classes del Màster i fer dotze mesos de pràctiques en una companyia biofarmacèutica els posiciona com a professionals qualificats per fer carrera en un sector altament innovador com el biotecnològic i farmacèutic.

Més informació

Talento Ephos | Formant i desenvolupant líders