24/10/2022

El Career Forum UIC Barcelona reuneix 28 de les empreses més influents del mercat espanyol

La Facultat de Ciències Econòmiques i Socials i la Facultat de Dret han organitzat un any més aquesta jornada que posa en contacte l’alumnat d’últim curs amb el món empresarial

Un total de 28 empreses van acudir el 19 d’octubre passat a la jornada Career Forum UIC Barcelona organitzada per les facultats de Ciències Econòmiques i Socials i de Dret de la Universitat. El passeig de la Fontana del Campus Barcelona es va omplir d’estands d’empreses, despatxos i multinacionals per posar en contacte alumnes de màsters i d’últim curs de grau de UIC Barcelona amb el món empresarial.

El Career Forum UIC Barcelona, que ja acumula set edicions, pretén ser una jornada que afavoreixi el networking i l’accés de l’alumnat a les pràctiques i a la seva primera experiència laboral. “Aquest tipus d’esdeveniments són molt importants perquè faciliten als estudiants un primer contacte amb el món professional. És una jornada on poden conèixer de prop les possibles ofertes de pràctiques i de perfils més júnior, i per a les empreses i els despatxos és una oportunitat excel·lent per tenir visibilitat i captar talent”, afirma Cristina Prats, coordinadora de pràctiques professionals de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials.

La jornada va reunir diferents empreses col·laboradores de totes dues facultats, totes elles referents en el sector: firmes de serveis professionals, les grans auditores i consultores i despatxos d’advocats de reconegut prestigi. “Són socis que coneixen bé el potencial i el perfil dels nostres alumnes i que volen captar talent UIC Barcelona”, explica Reyes Alcón, coordinadora de pràctiques professionals i màsters de la Facultat de Dret.

A més a més, com ja és tradició, moltes de les empreses assistents tenien com a representants alumni de UIC Barcelona, que tornen a la que va ser la seva Universitat com a professionals de les respectives signatures. “Enguany hem reunit un total de 17 antics alumnes. Suposa un autèntic privilegi i un orgull haver-los acompanyat en la seva formació, veure’ls créixer professionalment i que continuïn mantenint el vincle amb la Facultat”, afirma Alcón.

Entre les empreses participants també es va instal·lar un estand per promocionar els màsters de UIC Barcelona i el departament de Careers. “Des del Servei Alumni & Careers volem estar al costat dels alumnes en el procés d’entrada al món laboral quan finalitzen els graus -seguint la tasca que dona la facultat durant els estudis- donant-los suport i facilitant-los totes les eines de les quals disposem, com l’ajuda per preparar les entrevistes de selecció i els currículums, així com el nostre portal d’ocupació”, explica Frederic Van Dyck, director d’Alumni & Careers.

Les empreses participants en aquesta edició van ser Abante Assessors, Apartool, AVQ Legal SLP, Baker McKenzie, BDO, Bové Montero i Associats, Cuatrecasas, Crowe Spain, Connector, Danone, Deloitte, DS Durán-Sindreu, DWF-RCD, EY Spain, Factorial HR, Garrigues, Grant Thornton, Hotel Arts Barcelona, KPMG, Nestlé, Page Personnel, Pérez-Llorca, PwC, Ramón y Cajal Advocats, RocaJunyent, RSM Spain, Volotea, Würth i el departament de Careers de UIC Barcelona i màsters.

Alumnis al Career Forum de UIC Barcelona