16/03/2022

UIC Barcelona, present al Saló de l’Ensenyament i al Saló Futura

La Universitat presenta la seva oferta acadèmica en la 31a edició d’una de les fires educatives i formatives més importants d’Espanya. L’esdeveniment, celebrat al recinte Fira de Barcelona del 16 al 20 de març, ofereix informació als assistents de totes les ofertes educatives actuals (cicles de formació professional, batxillerat, graus universitaris i formacions de grau superior, com els estudis de postgrau i màster)

Després de dos anys en situació de pandèmia generada per la COVID-19, el Saló de l’Ensenyament i el Saló Futura tornen a obrir les portes en format presencial al recinte Fira de Barcelona. En la seva 31a edició, UIC Barcelona hi torna a estar present amb un estand on s’ofereix informació sobre l’oferta acadèmica de la Universitat.

Aquest esdeveniment és una de les fires educatives i formatives més importants d’Espanya, que ha engegat avui dimecres 16 de març i restarà obert fins diumenge 20 de març al migdia. L’estand informatiu de la Universitat està ubicat al palau 1 (estand E-522) del recinte de Montjuïc, on s’exposa la formació acadèmica que ofereix: setze graus universitaris, una trentena de dobles titulacions internacionals, quinze màsters oficials, més de seixanta programes de postgrau i formació contínua i quatre programes de doctorat.

El Saló ha estat inaugurat oficialment aquest matí pel conseller d’Educació, l’Hble. Sr. Josep Gonzàlez-Cambray, i la consellera de Recerca i Universitats, l’Hble. Sra. Gemma Geis. Durant la comitiva institucional, la consellera ha visitat l’estand de UIC Barcelona i ha saludat el rector, el Dr. Alfonso Méndiz, que li ha pogut comentar l’oferta acadèmica de la Universitat que es presenta al Saló, tot destacant la trentena de dobles titulacions internacionals, o el Grau en Bioenginyeria, formació pionera a Espanya, entre d’altres.

Una vintena de voluntaris atenen els visitants al Saló i responen els dubtes i els interessos que arriben del públic que s’hi apropa. Ha despertat força atenció el Grau en Medicina, que ha rebut recentment l’acreditació de la WFME, i s’ha convertit així en el primer grau privat d’Espanya que aconsegueix aquesta acreditació.

Demà divendres s’inaugura el Saló Futura, en el qual també participa UIC Barcelona presentant tota la seva oferta de màsters i postgraus, i les novetats de cara al curs vinent, com ara el Màster en Comunicació, Gestió de Marca i Sostenibilitat en la Indústria de la Moda, entre d’altres.

Galeria d’imatges