15/02/2021

Vint alumnes de la Facultat participen en la Setmana de la direcció IESE

És un programa que premia l’excel·lència acadèmica i en el qual els estudiants treballen conceptes de diferents assignatures amb la metodologia del cas aplicada a la direcció d’empreses.

Els vint primers alumnes de tercer curs amb més bon expedient acadèmic de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de UIC Barcelona han participat en la Setmana de la direcció IESE, un programa que organitza l’escola de negocis IESE que premia l’excel·lència acadèmica.

Durant una setmana, els alumnes han treballat conceptes de diferents assignatures amb la metodologia del cas aplicada a la direcció d’empreses. Les sessions, que es fan a l’IESE i amb professorat de l’escola de negocis, tenen l’objectiu que els estudiants aprenguin a prendre decisions directives, millorin la capacitat d’anàlisi de problemes i treballin en equip.

El programa es desenvolupa íntegrament en anglès i inclou sessions pràctiques en grups com Analysis of Business Problems i classes sobre casos de Marketing, Entrepreneurship, Managing People in Organizations, Operational Finance i Operations Management.