27
Gener
12:00

Acte de lliurament de beques, curs 2022-2023

Servei d'Estudiants Aula Magna

El proper divendres, 27 de gener, en el marc de la festivitat de Sant Tomàs, patró de les universitats, a UIC Barcelona celebrem l'acte de lliurament de beques a tots els alumnes que aquest curs 2022-2023 han rebut alguna de les beques que formen part del programa de beques i ajuts de la Universitat. 

En aquest acte, es posarà en relleu el talent i el mèrit dels alumnes becats així com el compromís de les empreses, institucions i particulars que han apostat pel nostre projecte, donant suport al programa de beques i ajuts, en el marc de la campanya #CapTalentSenseFutur. 

Des de UIC Barcelona estem compromesos amb l’excel·lència i treballem per atraure el millor talent, que impacti en la societat. Volem garantir la igualtat d’oportunitats perquè cap alumne es quedi enrere en els seus estudis per motius econòmics.

Durant l’acte, que estarà conduït per la vicerectora de Comunitat Universitària, Esther Jiménez, es farà entrega de les beques als alumnes convocats, i hi assistiran representants de les empreses que han dotat el fons de beques i ajuts. 

Divendres, 27 de gener | 12.00 h
Aula Magna (UIC Barcelona)