#CapTalentSenseFutur

Programa de beques i ajuts

Presentació de la campanya

#CapTalentSenseFutur és la campanya anual de UIC Barcelona destinada a donar suport al Programa de Beques i Ajuts de la Universitat. La campanya es va fer per primera vegada fa tres anys amb motiu de la pandèmia. 

Actualment, el Programa de Beques i Ajuts beneficia més de 3.300 alumnes, la qual cosa suposa al voltant del 30% dels nostres estudiants. UIC Barcelona, com a entitat sense ànim de lucre, destina més de 6.3 M€ del seu pressupost a desenvolupar aquest programa, però necessitem anar més enllà, perquè cap alumne amb talent es quedi enrere.

Confiem en la col·laboració i el suport de la comunitat de UIC Barcelona, així com la d’altres persones, empreses i fundacions per reforçar el nostre Programa de Beques i Ajuts i poder tenir un impacte realment positiu en la societat a través del millor talent.

Les donacions recollides a través de la campanya anual #CapTalentSenseFutur es destinen directament a finançar els estudis d’alumnes de UIC Barcelona. Se’n poden beneficiar tots els alumnes de grau que es trobin en dificultats econòmiques per poder assumir una part o la totalitat de la matrícula. 

Et convidem a participar en la campanya #CapTalentSenseFutur difonent la iniciativa o realitzant una aportació.

#TotComençaAmbTu

Col·labora-hi!