#CapTalentSenseFutur

Programa de beques i ajuts

Presentació de la campanya

La iniciativa #CapTalentSenseFutur és una campanya anual que neix amb l’objectiu principal de reforçar el programa de beques i ajuts de UIC Barcelona. Aquest projecte ha estat creat amb la voluntat de respondre a les necessitats econòmiques dels alumnes amb talent, perquè no es quedin enrere en els seus estudis.

Actualment, el programa de beques i ajudes de la Universitat beneficia aproximadament 2.500 estudiants, la qual cosa suposa més d’un 30 % del total dels nostres alumnes. No obstant això, volem anar més allà: confiem en la col·laboració d’empreses, particulars, alumni, estudiants, professorat i personal de la Institució per reforçar el programa de beques i ajudes de la Universitat i impactar així en la societat. T’hi sumes? Entre tots podem fer-ho possible.

Com neix la iniciativa #CapTalentSenseFutur?

El projecte #CapTalentSenseFutur va ser una campanya solidària extraordinària de micromecenatge creada l’any 2020 per ajudar els alumnes i les famílies dels estudiants impactats per la pandèmia de la COVID-19. La iniciativa, activa de juny a desembre de 2020, va aconseguir recaptar més de 35 mil euros donats per empreses, particulars i membres de la comunitat universitària, una quantitat que va permetre ajudar econòmicament 42 alumnes de vuit nacionalitats diferents, de grau i postgrau de diverses titulacions.

Qui hi pot col·laborar i a qui van destinats els ajuts?

A UIC Barcelona creiem que la superació, el talent i l’esforç dels estudiants han de ser reconeguts i, alhora, impulsats i potenciats per la Institució. Per això, cap estudiant amb necessitats econòmiques ha de quedar-se sense futur acadèmic.

#CapTalentSenseFutur és una nova via de col·laboració en la qual hi poden participar fent una donació:

  • empreses
  • famílies
  • estudiants
  • professorat de UIC Barcelona
  • personal de UIC Barcelona
  • alumni de UIC Barcelona

Les donacions recaptades a través d’aquest projecte de mecenatge es destinaran a finançar els estudis d’alumnes de UIC Barcelona. Es poden beneficiar dels ajuts els estudiants de la Institució matriculats en graus que es trobin davant de dificultats econòmiques per poder assumir el cost total o parcial de la matrícula.

Forma part de la campanya #CapTalentSenseFutur, perquè entre tots farem possible que cap talent es quedi sense futur acadèmic. 

Col·labora-hi!