10/06/2022

140 empreses i institucions participen en el ThankUDay! de UIC Barcelona

En el marc de l'acte, organitzat en agraïment a totes aquelles persones, empreses i organitzacions que col·laboren amb la Universitat, s'han lliurat quatre reconeixements a Dentsply Sirona, Áltima, ASCER i Fundació Maria Teresa Rodó

Prop de 140 organitzacions han participat en el ThankUDay! de UIC Barcelona, un acte organitzat en agraïment a totes aquelles persones, empreses i organitzacions que fan possible el dia a dia de la Universitat, a través de col·laboracions, tasques docents, de recerca i de transferència del coneixement. L’acte s’ha celebrat a l’Aula Magna del Campus Barcelona i ha congregat uns 250 assistents. 

En el marc del ThankUDay! s’han lliurat de manera representativa quatre reconeixements a dues empreses, una fundació i una associació. A Dentsply Sirona, per fomentar la recerca; a Áltima, per vetllar per la cura de persones; a l’Associació Espanyola de Fabricants de Rajoles i Paviments Ceràmics (ASCER), per fomentar la recerca i, finalment, a la Fundació Maria Teresa Rodó, per impulsar el talent. 

La benvinguda de l’acte ha estat a càrrec del Sr. Francesc Homs, president CAU de la Universitat, que ha volgut assenyalar “la bona salut” de la qual gaudeix UIC Barcelona —que el curs que ve compleix 25 anys— “i que té la confiança contínua, tan important, entre la societat i la Universitat”.

Els premis han estat lliurats pel Sr. Francesc Homs i el rector, el Dr. Alfonso Méndiz, que ha tancat l’acte amb un discurs d’agraïment en el qual ha destacat que “la relació empresa-universitat és un motor imparable, ja que sense recerca no hi ha universitat i sense transferència no hi ha progrés”. 

El ThankUDay! ha estat impulsat pel Departament de Desenvolupament Corporatiu de UIC Barcelona, que promou, canalitza i coordina les col·laboracions de les diferents corporacions implicades amb la Universitat. 

Accedeix a l'àlbum d'imatges de la jornada.