12/12/2023

UIC Barcelona, primera universitat espanyola a obtenir l’acreditació internacional de l’American Dental Association

UIC Barcelona es converteix en la primera universitat nacional acreditada pel Programa de Reconeixement d’Educació Contínua de l’American Dental Association  (ADA CERP) per a la formació contínua

Aquest programa proporciona a les agències reguladores dentals una base sòlida per a l’acceptació uniforme dels crèdits d’educació contínua requerits per al manteniment de la llicència dental, al mateix temps que aprova les organitzacions i institucions que ofereixen aquesta educació.

Gràcies a aquest reconeixement, tots aquells professionals de l’odontologia que exerceixin als Estats Units i en altres països que el requereixin, podran realitzar algun dels cursos de formació contínua que ofereix la Facultat d’Odontologia de UIC Barcelona, i els servirà per renovar la seva llicència dental.

La Comissió per al Reconeixement de Proveïdors d’Educació Contínua de l’ADA és l’encarregada de dur a terme el procés d’avaluació i reconeixement de les institucions i entitats que ofereixen formació odontològica i que han de complir uns criteris exigents de qualitat, transparència, contingut científic dels programes, durada i pràctiques, així com planificació estratègica dels cursos.

“Disposar d’aquesta prestigiosa acreditació suposa un reconeixement no tan sols a l’alta qualitat de la nostra oferta formativa, sinó també al nostre compromís amb la professió tant a escala nacional com internacional”, explica el Dr. Lluís Giner, degà de la Facultat d’Odontologia.

L’American Dental Association (ADA) és una associació professional estatunidenca fundada el 1859 amb més de 161.000 membres. Es tracta de l’associació dental nacional més gran i antiga del món i promou la bona salut bucodental entre el públic al mateix temps que representa els professionals de l’odontologia.

 

 

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)