17/01/2023

Odontologia oferirà una doble titulació amb la Rutgers School of Dental Medicine dels EUA

La Facultat d’Odontologia oferirà a partir del curs vinent un programa de continuïtat de doble titulació amb la Rutgers School of Dental Medicine de Newark (Nova Jersey, Estats Units). Rutgers és una institució educativa estatal amb diferents campus regionals, amb molta presència en l’àmbit de les ciències de la salut. En concret, Rutgers School of Dental Medicine és l’única escola d’Odontologia de Nova Jersey.

Aquest acord estableix un programa internacional i col·laboratiu que permetrà que els estudiants obtinguin el doble grau en Odontologia (BDS) i el de Doctor of Dental Medicine (DMD) en set cursos acadèmics.
 
Rutgers School of Dental Medicine és una de les poques universitats estatals dels EUA que permeten realitzar a odontòlegs estrangers l’Internationally Educated DMD Program, programa DMD de dos anys i tres mesos de durada, que els permet obtenir el diploma americà i exercir als Estats Units d’acord amb les regulacions específiques estatals.
 
Els alumnes que compleixin els criteris d’admissió i finalitzin el grau en Odontologia de UIC Barcelona podran continuar els estudis a Rutgers durant 27 mesos, i així obtenir el grau en Odontologia de UIC Barcelona i l’equivalent a Rutgers.
 
Per poder optar a estudiar a Rutgers, els estudiants han d’haver cursat amb èxit cinc anys a UIC Barcelona i complir els requisits d’admissió entre els quals consta haver aprovat l’Integrated National Board Dental Examination (INDBE).
 
Aquest acord suposa un impuls important en la internacionalització de UIC Barcelona, que ofereix una educació integral als estudiants perquè puguin desenvolupar la seva carrera acadèmica i professional, descobreixin altres maneres d’estudiar, de treballar i d’entendre l’Odontologia, i perquè també puguin desenvolupar-se personalment i culturalment.
 


 

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)