Introducció a l'anàlisi Bibliomètrica Mitjançant l'ús del Programari VosViewer

Tipus de programa
Seminaris,tallers,conferències
Durada
des del 10-06-2021 al 10-06-2021
Crèdits
0.5 ECTS
Preu
160,00€ / ECTS x 0.5 = 80,00€. *Preus corresponents a l’any acadèmic 2020-2021.
Places
40
  • Inici
  • Pla d'estudis
  • Prerequisits i admissió
  • Contacte

Les eines bibliomètriques proporcionen més bona comprensió de l'evolució d'una àrea, així com la identificació d'àrees de recerca emergents. La combinació de diversos tipus d'anàlisi bibliomètrica s'ha convertit en una tendència en la literatura. L'objectiu del seminari és adquirir coneixements tan teòrics com pràctics, utilitzant diferents tipus d'anàlisis bibliomètriques. S'utilitzarà principalment el programari VosViewer. 

Anna Akhmedova és professora a UIC Barcelona. Recentment ha completat el seu doctorat en filosofia amb menció cum laude a UIC Barcelona i ha fet la seva estada postdoctoral a l’IESE, Universitat de Navarra. Va cursar un doble Màster en Negocis Internacionals a la CEMS Global Alliance in Management Education (FT 2nd for 2011/2012), estudiant a GSOM SPbU (Rússia) i a la Sydney University Business School (Austràlia). Té un historial d'èxit provat en les indústries de consultoria i màrqueting a Rússia, Espanya i Austràlia. Fins avui ha publicat diversos articles a les principals revistes acadèmiques i de negocis.

Pla d'estudis i assignatures 2020-2021

Assignatures del curs 1 Tipus Període ECTS
Introducció a l'Anàlisi Bibliomètrica Mitjançant l'ús del Programari VosViewer Tipus: OB Període: Segon semestre ECTS: 0.5
  • ECTS: European Credit Transfer System
  • Període: període del calendari
  • (a): assignatures impartides en anglès

Prerequisits i admissió

De l’1 de març al 30 de juny. Admissió per ordre d’inscripció (40 places)

Contacte

Per reservar plaça, envia un correu a mgarciaz@uic.es