Procés d’admissió de Graus

Emplenament de la sol·licitud d’admissió

Emplenar la sol·licitud d’admissió és la primera fase del procés d’admissió per ser alumne de UIC Barcelona. Segueix els passos que t’indiquem. Una vegada hagis emplenat el formulari, rebràs un missatge electrònic de confirmació amb documents que hauràs de llegir atentament i enviar signats al teu assessor.

Trobaràs la sol·licitud al següent enllaç.

Requisits i documentació

Una vegada emplenada la sol·licitud d’admissió, l’assessor de programa es posarà en contacte amb tu per informar-te dels requisits i la documentació que ens has de lliurar per fer la prova d’admissió.

La prova és en línia i té un cost de 110 €. Ho pots pagar aquí

Per fer la prova d’admissió ens has d’enviar escanejada la documentació següent: fotocòpia del passaport, document de les condicions generals i la LOPD signats (documents adjunts al missatge electrònic que t’hem enviat), un certificat de les notes dels dos últims anys que hagis cursat i el comprovant que has fet l’ingrés per a les proves d’admissió. Si necessitem alguna documentació més, el teu assessor te n’informarà detalladament.

Prova d’admissió

La prova d’admissió és en línia.
Consisteix en un test i una entrevista personal. Els resultats de la prova d’admissió i l’entrevista es comunicaran en un missatge electrònic en 15 dies aproximadament.

La prova d’admissió consta d’un test psicotècnic, una prova específica en funció dels estudis que triïs i una entrevista personal per Skype. Hauràs d’acordar amb el teu assessor el dia i l’hora per a la prova i l’entrevista.

Admissió

En el cas que hagis estat admès, t’enviarem una carta oficial perquè puguis fer la reserva de plaça i abonar el 20% del total de la matrícula del primer any.

És important que facis aquest pagament dins els 10 dies següents a la recepció de l’admissió per assegurar-te la plaça a UIC Barcelona. La resta de l’import del curs l’hauràs d’abonar una vegada t’hàgim matriculat oficialment.

Matrícula

Per poder-te matricular oficialment has de legalitzar i homologar una sèrie de documents en funció del teu país de procedència i els estudis. Una vegada tinguis aquesta documentació, et lliurarem la matrícula i ja formaràs part de UIC Barcelona!

Si ets de fora de la Unió Europea, per matricular-te oficialment a UIC Barcelona has de tramitar l’homologació del teu títol de batxillerat. Pots fer aquest tràmit al consolat o l’ambaixada d’Espanya al teu país o al Ministeri d’Afers Estrangers.

Si ets de la Unió Europea, t’has de posar en contacte amb la UNED per tramitar la teva acreditació. La acreditació és el document que necessiten els estudiants europeus per entrar a la universitat espanyola. La acreditació acredita que tens els estudis necessaris per accedir al sistema universitari espanyol. Recomanació: cada país és diferent. Et recomano que abans de fer qualsevol tràmit consultis amb els organismes que t’hem indicat el procediment que has de seguir en cada cas.

* Excepte Medicina i Fisioteràpia. Consulta les condicions del procés d’admissió d’aquests graus amb el teu assessor.

Has de tenir en compte que:

  • Si ets un estudiant excel·lent, et pots posar en contacte amb nosaltres per rebre informació sobre les nostres beques internacionals: international@uic.es
  • El període d’admissió comença al novembre i acaba amb el tancament de matrícules. Et recomanem que comencis el procés d’admissió com més aviat millor per garantir la teva plaça