Màsters i Postgraus

Emplenament de la sol·licitud d’admissió

Emplenar la sol·licitud d’admissió és la primera fase del procés d’admissió per ser alumne de UIC Barcelona. Segueix els passos que t’indiquem. Una vegada hagis emplenat el formulari, rebràs un missatge electrònic de confirmació amb documents adjunts que hauràs de llegir atentament i enviar signats al teu assessor.

Trobaràs la sol·licitud al següent enllaç.

Requisits i documentació

Una vegada emplenada la sol·licitud d’admissió, l’assessor del programa es posarà en contacte amb tu per informar-te dels requisits i la documentació necessaris per a l’admissió. Es recomana que juntament amb la documentació enviïs una carta de motivació i el teu CV.

Per fer la prova d’admissió ens has d’enviar escanejada la documentació següent: fotocòpia del passaport, document de condicions generals i la LOPD signats (documents adjunts al missatge electrònic que t’hem enviat), una fotocòpia del títol universitari o, si no, un certificat de notes de la universitat d’origen. Si necessitem alguna documentació més, el teu assessor te n’informarà detalladament.

Prova d’admissió

En funció del programa hauràs de fer una prova d’admissió i/o entrevista en línia. Els resultats es comunicaran per correu electrònic en 15 dies aproximadament.

La prova d’admissió consta d’un test psicotècnic, una prova específica en funció dels estudis que triïs i una entrevista personal per Skype. Hauràs d’acordar amb el teu assessor el dia i l’hora per a la prova i l’entrevista.

Cada programa de màster o postgrau és diferent i el procés d’admissió, en funció del perfil del programa, pot variar. En qualsevol cas, hauràs d’acordar amb el teu assessor, si és necessari, el dia i l’hora per a la prova i l’entrevista.

Admissió

Una vegada hagis estat admès, t’enviarem una carta oficial perquè puguis fer la reserva de plaça i abonar el 20% del total del programa.

És important que facis aquest pagament dins els 10 dies següents a la recepció de l’admissió per assegurar-te la plaça a UIC Barcelona. La resta de l’import del curs l’hauràs d’abonar una vegada t’hagis matriculat oficialment.

Pots fer l’ingrés del 20% de la reserva de plaça per transferència bancària en el número de compte següent:

  • Codi IBAN: ES·I4- 2100-0940-8002-0019-1646
  • Codi SWIFT: CAIXESBBXXX
  • Adreça del banc: La Caixa, Muntaner, 262
  • 08021 Barcelona
  • Espanya

* Recorda indicar-hi el nom complet i el nom del programa que cursaràs amb nosaltres.

Matrícula

Per poder-te matricular oficialment, has de legalitzar i homologar una sèrie de documents en funció del teu país de procedència i els estudis. Una vegada tinguis aquesta documentació, et podràs matricular oficialment a UIC Barcelona.

Per poder-te matricular en un màster oficial necessitaràs legalitzar l’expedient acadèmic. T’has de dirigir a l’ambaixada o al consolat d’Espanya al teu país o bé al Ministeri d’Afers Estrangers. En cas que el teu expedient acadèmic estigui en un idioma diferent de l’anglès, el francès, l’italià o el castellà, l’haurà de traduir un traductor jurat.

Els candidats es poden inscriure durant tot l’any en funció de les dates d’inici de cada programa. Una vegada obert el període d’admissió, et recomanem que facis la sol·licitud com més aviat millor per garantir la teva plaça.