1. Sol·licitud d'admissió i nominació de la universitat d'origen

- Alumnes amb conveni Erasmus+ (Europa), alumnes amb conveni bilateral (fora d’Europa) i alumnes del Programa SICUE: “nominació” de la teva universitat per correu electrònic a UIC Barcelona

la teva universitat d’origen comunica oficialment al servei de Relacions Internacionals que se t’ha concedit una plaça de mobilitat internacional per venir a UIC Barcelona. La teva universitat ens haurà d’enviar un missatge electrònic amb la informació següent sobre la teva candidatura:

  • Nom i cognoms
  • Període d’intercanvi (semestre 1, semestre 2 o anual)
  • Facultat (àrea d’estudis)
  • Adreça electrònica de contacte

- Alumnes visitants (sense conveni d’intercanvi amb UIC Barcelona)

comunica el teu interès a UIC Barcelona mitjançant el correu electrònic. El primer que has de fer és enviar un missatge electrònic al servei de Relacions Internacionals comunicant el teu interès per estudiar durant un període curt a UIC Barcelona.

ATENCIÓ! En tots dos casos, els missatges electrònics s’han d’enviar a l’adreça electrònica que correspongui, segons la teva àrea d’estudis:

exchange.bcn@uic.es
Humanitats
Administració i Direcció de Empreses (ADE)
Dret
Ciències de la Comunicació
School of Architecture

exchange.scu@uic.es
Educació
Odontologia
Medicina
Fisioteràpia
Infermeria
Bioenginyeria
Psicologia
Biomedicina

2. Plec informatiu

Un cop hàgim rebut el nomenament, o un cop hàgiu manifestat l’interès com a estudiant visitant, rebreu un correu electrònic del Servei de Relacions Internacionals amb el nostre paquet d’informació. Hi trobareu tota la informació que necessiteu per fer la sol·licitud, inclosa l’oferta del curs. Si teniu qualsevol dubte o voleu rebre informació prèviament, sempre podeu contactar amb el Servei de Relacions Internacionals!

3. Carta d’admissió UIC Barcelona

Una vegada hagis lliurat tota la documentació requerida i el teu perfil de Relint 3.0 estigui completat, rebràs la carta d’admissió de UIC Barcelona per correu electrònic.

ATENCIÓ! Si ets d’un país de fora de la UE, hauràs de tramitar un visat d’estudiant des del consolat o l’ambaixada d’Espanya al teu país. Si per fer-ho necessites la carta d’admissió amb temps per correu electrònic, o per correu postal, posa’t en contacte com més aviat millor amb el Servei de Relacions internacionals.

Ets l’únic responsable d’aquest tràmit. Posa’t en contacte amb la teva universitat d’origen i les entitats que et poden ajudar, com els consolats o les ambaixades d’Espanya al teu país.

4. Learning/Training Agreement

En el paquet d’informació, també rebreu l’oferta acadèmica de la facultat designada. També rebreu el contacte dels coordinadors acadèmics, que us ajudaran en la selecció del curs, o la informació necessària per a la vostra formació.

5. Matrícula i pagaments

La matrícula es formalitzarà quan arribis a UIC Barcelona, després de la Sessió de Benvinguda. És en aquest moment quan hauràs de fer efectiu el pagament dels teus estudis, si escau:

a. Alumnes amb conveni Erasmus+ (Europa):
sense costos a UIC Barcelona. Hauràs d’abonar el cost dels teus estudis a la universitat d’origen.

b. Alumnes amb conveni bilateral (fora d’Europa, sense conveni Erasmus+):
sense costos a UIC Barcelona. Hauràs d’abonar el cost dels teus estudis a la universitat d’origen.

c. Alumnes visitants o freemovers (sense conveni d’intercanvi)
el cost total dels estudis a UIC Barcelona dependrà del nombre total de crèdits ECTS que triïs. Consulta la referència del preu per crèdit ECTS, el curs i la facultat per fer una estimació del cost tu mateix. A la secretaria de la teva facultat et donaran les instruccions de pagament; hi ha diverses modalitats disponibles per fer-ho des de Barcelona o des de l’estranger.

6. Carnet universitari

Podràs sol·licitar el teu carnet en línia després de matricular-te i obtenir les credencials UIC Barcelona (usuari i contrasenya de la intranet i adreça electrònica de la universitat). Per sol·licitar-ho, entra a la teva intranet personal des de la pàgina d’inici de la universitat.

Descobreix per a què serveix, quins avantatges té i com pots sol·licitar el carnet d’estudiant UIC Barcelona.