05/12/2023

Cinc professors de màsters de la Facultat de Dret, premiats com a millors advocats d’Espanya

El prestigiós rànquing internacional Best Lawyer of the Year ha publicat l’informe anual en el qual guardona 196 professionals a Espanya

El rànquing Best Lawyers in Spain 2024, el directori que recull els advocats més destacats en funció de la valoració dels seus companys de professió, ha nomenat cinc professors de la Facultat de Dret de UIC Barcelona com els millors advocats d’Espanya en la seva categoria. Pablo Molina, Ignacio Costa, Francesc Benabarre, Jaume Bonet i Deogracias Izquierdo són els cinc professors de màsters guardonats.

Pablo Molina de Garrigues és professor del màster universitari en Advocacia i Procura (MUAP) en les assignatures d’Assessorament i Litigació Administrativa, i ha estat premiat en la categoria European Union Law. Del màster en Planificació i Assessorament Juridicofiscal (MAF) han estat guardonats Ignacio Costa, en la categoria Family Business Law; Francesc Benabarre, en Family Law; Jaume Bonet, en Pricing, i Deogracias Izquierdo, en Tax Law, tots ells de Cuatrecasas.

L’informe destaca 196 professionals entre 62 categories i reconeix, a més a més, altres professionals de tot Espanya. Entre ells, es destaca també altres professors de la Facultat com Xavier Amat (AVQ), Jordi de Juan (Crowe), Tizianna Di Ciommo (PwC), Fernando Jaureguízar (AVQ) i M. Jesús Parra (Crowe).

Així mateix, el rànquing també reconeix els millors despatxos i firmes de serveis professionals d’Espanya. Enguany destaca especialment EY advocats en la categoria de Tax Law, seguida per l’especialitat de Corporate Mergers and Acquisitions Law (M&A) amb deu advocats reconeguts, una dada a destacar, ja que UIC Barcelona col·labora amb aquesta Big Four en matèria de M&A en el marc del postgrau en Corporate Mergers and Acquisitions.