09/03/2023

Clément Bodennec, alumne del grau en Fisioteràpia, i Inés Alonso, alumna del grau en Medicina, els més ràpids de UIC Barcelona en la Unirun 2023

A la cursa, hi va haver més de 5.000 participants dels quals 150 representaven UIC Barcelona: estudiants, alumni, personal d’administració i serveis, personal docent i investigador i simpatitzants de UIC Barcelona

El 5 de març més de 150 representants de UIC Barcelona van participar en la 9a edició de la Unirun, la cursa de les universitats. L’estudiant de tercer curs de Fisioteràpia, Clément Bodennec, i l’alumna del cinquè curs de Medicina, Inés Alonso, van marcar els millors temps de UIC Barcelona. Bodennec va finalitzar la carrera amb un temps de 16 minuts i 41 segons mentre que Alonso va arribar als 22 minuts i 35 segons.

Unirun

Els participants que han representat UIC Barcelona enguany han corregut la Unirun amb una samarreta especial, que lluïa el logotip dels 25 anys de la Universitat. 

La Universitat de Barcelona ha guanyat amb 294 punts la Copa de Campions de la Unirun 2023, seguida per la Universitat Politècnica de Catalunya, segona amb 778 punts, i la Universitat Autònoma de Barcelona, que ha tancat el podi amb 1.092 punts.

La prova ha estat impulsada per l’ECU (Esport Català Universitari) amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, l’Ajuntament de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs. La Unirun 2023 ha rebut el patrocini d’Adidas i l’organització de Gaudium Sports.