03/07/2023

Clíniques Mi, Mi Fundació Álex i UIC Barcelona aposten pel talent amb la creació de les “Beques Mi Fundació Álex en Ciències de la Salut”

D’aquesta manera, les dues entitats uneixen els seus recursos per promoure la igualtat d’oportunitats i potenciar el talent entre els alumnes del grau en Infermeria

UIC Barcelona i Mi Fundació Álex han signat un acord de col·laboració pel qual neixen les Beques Mi Fundació Álex en Ciències de la Salut, i amplien d’aquesta manera el programa d’ajuts i beques de la Universitat.

Cuidar i curar és una prioritat que comparteixen UIC Barcelona i Clíniques Mi per millorar la qualitat de vida de les persones. Potenciar el talent i promoure la igualtat d’oportunitats entre els futurs professionals de la salut és una de les millors maneres de contribuir a formar infermeres i infermers que plasmin en la seva feina aquests valors. Per aquest motiu, totes dues entitats han unit els seus recursos amb la creació de tres beques dirigides als alumnes del grau en Infermeria que disposin d’un expedient acadèmic excel·lent, capacitat econòmica limitada, i que estiguin compromesos amb la societat. Podran optar a les beques a partir del curs 2023-2024. Les noves beques, a més a més, permetran als alumnes del grau, especialment als de 3r i 4t curs, realitzar a les Clíniques Mi pràctiques tant curriculars com extracurriculars.

Més enllà de la creació de les beques, les dues entitats han signat també un conveni marc per promoure l’accés dels estudiants acabats de titular per UIC Barcelona en els diferents graus de Ciències de la Salut a les Clíniques Mi a través de la borsa de treball, la participació en xerrades, jornades, o fòrums d’ocupació, entre d’altres iniciatives.

En la signatura, hi han estat presents el Dr. Alfonso Méndiz, rector de UIC Barcelona, el Sr. Gabriel Masfurroll, conseller delegat de Clíniques Mi i Mi Fundació Alex, i la Dra. Encarna Rodríguez, directora del departament d’Infermeria.

Amb aquesta beca, s’amplia el programa de beques i ajuts de la Universitat #CapTalentSenseFutur, que actualment és de 6,3 milions d’euros.

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)