27/01/2023

Compromís amb el talent i generositat en l’Acte de lliurament de beques

En el marc de la festivitat de Sant Tomàs, UIC Barcelona ha reconegut l’esforç dels més de 1.000 alumnes becats en un esdeveniment en el qual hi ha hagut la representació de les empreses que contribueixen al programa de beques i ajudes de la Universitat

UIC Barcelona ha celebrat avui l’Acte de lliurament de beques del curs 2022-2023 a l’Aula Magna de la Universitat. L’esdeveniment, organitzat per segon any consecutiu en el marc de la festivitat de Sant Tomàs d’Aquino, patró de les universitats, posa al centre l’estudiant i en reconeix l’excel·lència acadèmica, amb la qual cosa s’afavoreix la igualtat d’oportunitats.

A l’acte, hi han participat més de 140 alumnes, que han estat convocats entre els més de 1.000 alumnes becats de UIC Barcelona, bé per rebre per primera vegada aquesta ajuda o bé perquè aquest curs acaben el seu pas per la Universitat. Els alumnes han estat representats per Ignacio Lorda, estudiant del grau en Administració i Direcció d’Empreses, que ha fet un discurs en què ha agraït l’oportunitat a empreses i a la Universitat per apostar pel talent, i per Laura Guix, alumni de Periodisme de la promoció 2021-2022.

Així mateix, al lliurament de beques hi han assistit representants de les empreses que han contribuït en l’últim curs en el programa de beques i ajudes de la Universitat i que han lliurat en mà als alumnes el diploma que acredita la seva beca. Enguany, hi ha participat el Centre d’Oftalmologia Barraquer, la Fundació Damm, la Fundació Maria Pou–Lunet, la Fundació Maria Teresa Rodó, Mullor Facility Services, Santander Universitats i Torrella Enginyeria-Arquitectura. En representació de les empreses, ha parlat Matías Rodríguez Inciarte, president de Santander Universitats i vicepresident de Universia.

L’acte l’ha obert el rector de UIC Barcelona, Alfonso Méndiz, que ha agraït a les empreses la seva contribució al programa de beques i ajudes, i l’ha tancat la vicerectora de Comunitat Universitària, Esther Jiménez, que s’ha dirigit a l’alumnat becat per a felicitar-los i animar-los a seguir en la seva trajectòria en favor de l’excel·lència. A més a més, hi han assistit degans de diferents facultats, per acompanyar els seus alumnes becats.

Amb aquest esdeveniment, UIC Barcelona dona l’enhorabona públicament a tots els alumnes becats i agraeix el compromís amb l’educació dels estudiants per part de totes les empreses i particulars que han apostat per futurs talents. El programa de beques i ajudes s’emmarca en la campanya anual #CapTalentSenseFutur, que aquest curs ha girat sota el lema “Tot comença amb tu”.