01/12/2022

El catedràtic de la Facultat de Medicina Jordi Rello, entre els investigadors més citats del món

El Dr. Jordi Rello, investigador i catedràtic de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de UIC Barcelona, ha entrat a la llista de Clarivate dels investigadors més citats del món. Clarivate, que realitza aquesta classificació seguint l’índex de publicació a Web of Science, és un dels rànquings amb més prestigi entre la comunitat científica i acadèmica internacional.

Rello, que és també cap del Grup d’Investigació Clínica i Innovació en la Pneumònia i Sepsis (CRIPS) de l’Institut de Recerca de l’Hospital Vall d’Hebron, se situa entre els investigadors que han estat seleccionats pel seu rendiment excepcional, en un o més dels 21 camps de la ciència catalogats.


El llistat inclou els 6.938 noms més rellevants del món en els camps de la ciència i les ciències socials, que van des de la medicina clínica i les neurociències fins a l’agricultura, l’economia o el medi ambient. D’aquests, 3.981 figuren a la llista dels camps científics. En total, dels 6.938 investigadors, 93 treballen en institucions espanyoles a la seva primera adscripció.


L’edició d’enguany de Clarivate inclou investigadors que han demostrat una influència significativa i àmplia d’acord amb la publicació de múltiples articles altament citats durant l’última dècada