17/02/2021

El Dr. Josep M. Serra i Renom ingressa a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya

En el seu discurs d’ingrés, el professor va explicar el paper de la fracció estromal vascular en la cirurgia regenerativa

El 16 de febrer, el Dr. Josep M. Serra i Renom, pioner de la cirurgia estètica a Espanya, reconegut dermatòleg i professor del Grau en Medicina de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, va ingressar a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya en un acte celebrat a la seu de la institució.

Durant la cerimònia d’investidura, el nou acadèmic va llegir el discurs d’ingrés, titulat “La utilització de la fracció estromal vascular obtinguda del teixit adipós en cirurgia regenerativa”. L’acte va ser acollit pels acadèmics Dr. Xavier Iglesias i Dr. Josep M. Caralps.

Josep M. Serra i Renom és doctor en Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora, i és considerat una eminència en el sector. Amb més de 37 anys d’experiència, el Dr. Serra i Renom ha combinat la seva labor assistencial amb la docència en diverses universitats, entre elles, UIC Barcelona. Així mateix, ha aconseguit el Premi Nacional de Cirurgia Plàstica el 1982, la Medalla al Mèrit Professional de la ciutat de Barcelona el 2017, i és membre d’honor del Consell Europeu de Doctors.