09/06/2023

El productor i periodista Daniel Domenjó apadrina els nous graduats de la Facultat de Ciències de la Comunicació

El director executiu de Mediacrest Entertainment, Daniel Domenjó, va ser el 2 de juny passat el padrí del solemne acte de graduació de Publicitat i Relacions Públiques, Periodisme i Comunicació Audiovisual de UIC Barcelona, celebrat a l’Aula Magna de la Universitat

El rector, el Dr. Alfonso Méndiz, va presidir l’acte de graduació de la Facultat de Ciències de la Comunicació, en què es graduaven en total gairebé un centenar d’alumnes dels graus en Publicitat i Relacions Públiques, Periodisme i Comunicació Audiovisual de UIC Barcelona.

El padrí de la graduació va ser el periodista i productor Daniel Domenjó, director executiu de Mediacrest Entertainment, que es va dirigir als nous alumni per felicitar-los en la seva nova etapa i compartir-hi vivències de professió, així com per donar-los algun consell de futur: “Cal ser inquiets en un món tan canviant, i encara més en el món de la comunicació”, va apuntar Domenjó, que va animar els alumnes a comprometre’s: “Ja està tot a les vostres mans”.

Gairebé cent alumnes van rebre un per un els seus diplomes a mans del rector, Alfonso Méndiz, i del degà en funcions de la Facultat, Pere Buhigas, que també va tenir paraules cap als alumnes sobre la professió de comunicador avui dia, en què va destacar especialment que a la societat actual “l’experiència humana no pot ser combatuda en cap cas per cap intel·ligència artificial”.

En el marc de l’acte, van pronunciar discursos dos representants de les promocions de cadascun dels tres graus. María Carcaboso i Judit Pelegrín van parlar en nom de Periodisme; María de Castro i Manuela Vallmayor ho van fer en representació de Comunicació Audiovisual, i Olivia Piera i Àlex Moliner en nom dels alumnes de Publicitat i Relacions Públiques.

El rector, Alfonso Méndiz, va tancar l’acte i va animar tots els alumnes a alçar-se i aplaudir els familiars, pel suport rebut durant tots aquests anys. “No crec que això sigui un comiat, sinó una celebració. Només us demano una cosa: torneu, expliqueu-nos com esteu i com us va tot, nosaltres us esperem amb els braços oberts”.

 

Graduació Comunicació