20/05/2016

Els sis alumnes seleccionats es preparen per a la Summer School de la Universitat de Berkeley

La primera promoció d’estudiants de UIC Barcelona que assistirà a la Summer School de la Universitat de Berkeley (Califòrnia) ja està preparada. Dimarts passat, els sis alumnes escollits pel seu brillant expedient acadèmic, quatre de la School of Architecture i dos de la Facultat de Dret, van mantenir una trobada al menjador del rector organitzada pel Servei de Relacions Internacionals. A l’acte també hi van assistir els coordinadors acadèmics d’aquestes dues facultats.

UIC Barcelona és la primera i única universitat espanyola que col·labora amb la Summer School de la Universitat de Berkeley, considerada la millor universitat pública del món. Els alumnes seleccionats, emocionats davant aquesta gran oportunitat, assistiran a aquesta escola d’estiu per un període d’entre sis i dotze setmanes, i les assignatures que cursin seran reconegudes acadèmicament per UIC Barcelona.

El conveni entre totes dues universitats ha estat possible gràcies a la mediació del Dr. Jaume Armengou, vicerector d’Ordenació Acadèmica i Professorat, el qual, a més de dirigir la trobada entre els estudiants de dimarts passat, els acompanyarà aquest estiu a Califòrnia.

L’acord de col·laboració entre UIC Barcelona i Berkeley, vigent aquest curs per als alumnes de les facultats d’Humanitats, Dret, Comunicació i la School of Architecture, es farà extensiu el proper curs, 2016-2017, a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut i a la de Ciències Econòmiques i Socials.