09/09/2022

Enric Vidal, nou degà de la Facultat de Ciències de l’Educació de UIC Barcelona

Pren el relleu d’Esther Jiménez, actual vicerectora de Comunitat Universitària

El Dr. Enric Vidal ocupa el càrrec de degà de la Facultat de Ciències de l’Educació de UIC Barcelona aquest nou curs 2022-2023. El docent pren el relleu d’Esther Jiménez, que actualment és vicerectora de Comunitat Universitària de UIC Barcelona.

El nou degà, que ja va estar al capdavant de la Facultat entre el 2014 i el 2015, encara aquesta nova etapa amb molta il·lusió i decidit a continuar “la bona tasca realitzada per Esther Jiménez i transmetre als alumnes de UIC Barcelona un gran bagatge d'habilitats docents i metodologies validades per la ciència, posant sempre la millora de la persona al centre de l’aprenentatge”, afirma Vidal. El repte del nou degà es troba en la situació actual de l’educació que “viu agitada per un excés d’innovacionisme, sovint desvinculat per les evidències científiques, i amb uns resultats que no sempre concreten les aspiracions inicials”, comenta el professor.

Tenint en compte el context actual i els reptes de la societat d’avui, el Dr. Vidal fixa com a objectiu principal per a la seva facultat “oferir als futurs mestres una formació de nivell, exigent, en el marc d’un aprenentatge competencial però alhora ben fonamentat en una riquesa de sabers”.

Vidal ha explicat que treballarà per continuar posant el focus en les persones, que sempre han estat al centre de l’aprenentatge, acompanyades per un equip docent i investigador molt preparat que basa les seves ensenyances en la ciència.

El nou degà va prendre possessió del seu lloc amb l’inici del nou curs, després d’una estada de set anys a Girona.