08/09/2022

Es renova la junta del Centre Interdisciplinari de Pensament

Durant el claustre general que va tenir lloc el mes de juliol passat, es va presentar la nova junta del Centre Interdisciplinari de Pensament (CIP), que s’acaba de fer efectiva amb el nou curs. Andrea Rodríguez Prat, fins ara sotsdirectora, substitueix Josep Corcó i passa a ser-ne la nova directora, amb el professor Miquel Bastons com a director adjunt

El CIP és un centre acadèmic de UIC Barcelona que té com a objectiu impulsar la formació general transversal de continguts de diversos sabers, tant a estudiants com a professors. Té una funció de caràcter interdisciplinari, interfacultatiu i transversal dins de la Institució i ha nascut per promoure la reflexió sobre la missió de la Universitat i sobre les implicacions de la seva identitat cristiana.

Gràcies al programa formatiu del CIP, tots els estudiants que passin per UIC Barcelona tindran un perfil versàtil i adquiriran competències com el pensament crític o la visió global dels problemes.

Així, la nova junta ha quedat composta per Andrea Rodríguez Prat i Miquel Bastons, com a directora i director adjunt, respectivament; com a sotsdirectors, Íñigo Ugalde i Remei Agulles, i Empar Lorda, com a gestora de centre.