16/03/2022

GAES ajuda en la millora de la qualitat de vida dels pacients de Cuides UIC Barcelona

Les dues entitats uneixen forces per crear sinergies i sumar valor als serveis que ofereix la nova clínica universitària especialitzada en cures pal·liatives

UIC Barcelona i GAES, una marca Amplifon, companyia multinacional líder en el sector de la correcció auditiva a Espanya, han signat un acord de col·laboració per millorar la qualitat de vida dels pacients, familiars i equip humà de Cuides UIC Barcelona amb dificultat auditiva.

El compromís amb la societat i les persones és un dels valors que comparteixen totes dues entitats, que han unit forces per oferir solucions a les necessitats auditives que puguin presentar els pacients de la clínica Cuides UIC Barcelona. D’aquesta manera, a més a més, la nova clínica universitària suma un valor afegit als serveis que ofereix, centrats en la persona i el seu entorn i orientats sempre a donar una atenció integral, activa i personalitzada.

Concretament, GAES, a través de la seva Àrea Social, posa a l’abast dels pacients i familiars que ho necessitin estudis auditius gratuïts, així com audiòfons, sistemes de comunicació, protecció auditiva, implants coclears i altres serveis amb condicions especials dissenyades per a aquest col·lectiu. La col·laboració es completa amb la donació d’un intercomunicador a Cuides UIC Barcelona per part de la companyia per facilitar l’atenció de pacients amb dificultats auditives.

La signatura del conveni s’ha formalitzat al Campus Barcelona de la Universitat, amb la presència del rector de UIC Barcelona, el Dr. Alfonso Méndiz, i el director de l’Àrea Social de GAES, el Sr. Obdulio Herrera.
 

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)