20/07/2021

Geoffrey Cowper dirigeix el videoclip de l’últim treball d’Alfred Garcia

El professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació es torna a posar darrere la càmera per dirigir el clip de ‘Praia dos Moinhos’, el nou tema de l’alumni de UIC Barcelona

Geoffrey Cowper ho ha tornat a fer. Després de dirigir “De la tierra hasta Marte” al Digital Media Studios de UIC Barcelona i “Los Espabilados”, s’ha tornat a posar darrere la càmera a “Praia dos Moinhos”, l’últim treball de l’alumni Alfred Garcia. Es tracta del tercer videoclip que dirigeix el professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació de l’artista del Baix Llobregat, i en aquesta ocasió també ho ha fet acompanyat de diferents estudiants del Grau en Comunicació Audiovisual. 

L’alumna de tercer Natalia Pérez hi ha participat com a meritòria de vestuari i els estudiants Felipe Añez, Salut Baldiria, Sergi Cervera, Javier de Miguel, Gerard Estarelles, César Mestre, Laia Mestres, Maddi Sánchez, Marta Sentenach, Sandra Siles, Xiao Verdaguer i Ariadna Xairo han fet de figurants. La segona ajudant de direcció del clip ha estat Nuria Audi, alumni de la promoció de Comunicació Audiovisual 2017.  

“Praia dos Moinhos” és el segon single del pròxim disc del cantant del Prat de Llobregat, que precisament és on s’ha enregistrat el videoclip.

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)