14/11/2022

Inés Jordán, alumna del doble Grau en Administració i Direcció d’Empreses i Humanitats, premi al millor currículum universitari

L’estudiant de quart curs de UIC Barcelona, que ha estudiat el Doble Grau en Humanitats i Estudis Culturals i Administració i Direcció d'Empreses, ha rebut el guardó que atorga cada any el Col·legi d’Economistes de Catalunya en el marc de la Jornada dels Economistes

Inés Jordán, alumna del doble Grau en Administració i Direcció d'Empreses i Humanitats i Estudis Culturals, va rebre el 27 d’octubre al Col·legi d’Economistes el Premi de Reconeixement del Col·legi d’Economistes de Catalunya al Millor Currículum Universitari. En aquesta ocasió, el guardó es va atorgar ex aequo a tots els candidats pel bon nivell dels currículums presentats. 

El lliurament dels premis va tenir lloc a l’Hotel Majestic de Barcelona, durant un sopar, on l’estudiant Inés Jordán va pronunciar un discurs d’agraïment en representació de tots els guanyadors. “Vull animar-nos perquè, en la nostra trajectòria professional, sapiguem utilitzar els nostres talents en la cerca de la veritat, perquè treballem fent sempre el bé als que ens envolten, i perquè aprenguem a descobrir la bellesa de la feina ben feta”, va afirmar la guardonada en un discurs que feia referència en diverses ocasions als valors UIC Barcelona.

A més d’aquest reconeixement del jurat i de tota la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, Jordán podrà gaudir de manera gratuïta durant tres anys dels beneficis com a col·legiada i de tot el que suposa.