16/06/2023

Isabela Pérez Nivela, vicepresidenta legal i d’estratègia del Grup Coca-Cola European Partners, padrina de l’acte de graduació de la Facultat de Dret

Els alumnes del grau en Dret, del màster universitari en Advocacia (MUA) i del postgrau en Compliance i Ciberseguretat, han rebut les seves beques a l’Aula Magna, en el marc del solemne acte de graduació celebrat el 8 de juny

Els estudiants del grau en Dret, del màster universitari en Advocacia (MUA) i del postgrau en Compliance i Ciberseguretat de la Facultat de Dret es van graduar el 8 de juny a l’Aula Magna del Campus Barcelona, amb Isabela Pérez Nivela, vicepresidenta legal i d’estratègia del Grup Coca-Cola European Partners com a padrina de la promoció, en un acte presidit pel rector, el Dr. Alfonso Méndiz. 

L’acte el va obrir Pilar Fernández Bozal, degana de la Facultat de Dret i sòcia responsable de l’àrea de Dret Públic a EY España, que va felicitar els graduats per la seva “capacitat de treball, adaptació, noblesa i solidaritat”, especialment durant el primer curs coincidint amb la COVID-19. De la mateixa manera, va encoratjar els nous professionals a “practicar el rigor i la humilitat alhora que la paciència i la perseverança”.

A continuació, va ser el torn de la padrina de la graduació, Isabela Peréz Nivela, actual vicepresidenta legal i d’estratègia del Grup Coca-Cola European Partners, presidenta del consell d’administració Andbank Wealth Management i consellera independent d’Holaluz. Pérez Nivela va animar els graduats a no oblidar el deure i el perquè de la seva professió. “Els professionals del Dret ens dediquem a aplicar l’anàlisi jurídica i les normes a situacions humanes i professionals complexes a fi que s’imparteixi justícia, es regulin relacions públiques o privades i s’evitin i/o se solucionin conflictes”. Finalment, va destacar el paper que els juristes duen a terme en la societat. Som part activa del funcionament del nostre sistema democràtic”, va afirmar. 

El rector de la Universitat, Alfonso Méndiz, va tancar l’acte convidant els nous Alumni a assistir al Global Meeting UIC Barcelona que se celebra el pròxim 21 de juny. Així mateix va animar els graduats a no perdre els valors de la Universitat. “Desitjo que aspireu a un nivell ben alt en la vostra professió. Us animo que busqueu la felicitat, l’excel·lència, la professionalitat i el rigor. La resta vindrà de més a més”.

La celebració va culminar amb el tradicional cant de l’himne universitari Gaudeamus Igitur.