19/05/2022

José Nart, responsable de l’àrea de Periodòncia de la Facultat d’Odontologia, nou president de la Societat Espanyola de Periodòncia i Osteointegració (SEPA)

El Dr. Nart ha estat triat màxim representant de SEPA per als propers tres anys i  el Dr. Alberto Monje i la Dra. Beatriz de Tàpia, també professors de la Facultat d’Odontologia, formaran part de l’equip directiu

El 19 de maig, el Dr. José Nart, responsable de l’àrea de Periodòncia de la Facultat d’Odontologia, va ser escollit president de la Societat Espanyola de Periodòncia i Osteointegració (SEPA) en l’assemblea del congrés anual celebrat a Màlaga. D’aquesta manera, el Dr. Nart pren el relleu del Dr. Antonio Bujaldón, i durant els pròxims tres anys presidirà la Junta Directiva acompanyat de l’equip format per la Dra. Paula Matesanz com a vicepresidenta; el Dr. Francisco Vijande, com a secretari general; i la Dra. Olalla Argibay, la Dra. Ana Molina, el Dr. Alberto Monje i la Dra. Beatriz de Tàpia com a vocals.

Tal com ha traslladat el Dr. Nart, “des de la nova Junta Directiva treballarem per continuar enfortint la periodòncia com a fonament de l’odontologia, promovent la salut periodontal i general dels pacients, sempre moguts pels valors que ens identifiquen: rigor, innovació, excel·lència, transparència i ètica”. 

En el marc del congrés, també s’ha renovat el Patronat de la Fundació SEPA per al proper trienni, del qual formaran part els professors de l’àrea de Periodòncia de la Facultat Cristina Vallés i Andrés Pascual.

La Societat Espanyola de Periodòncia i Osteointegració és una de les societats de referència europea i global en el sector dental amb més de 6.000 socis, des de la qual s’impulsen projectes i iniciatives centrades en la transferència de l’evidència científica a tots els professionals de l’odontologia per garantir l’excel·lència i la modernització clínica, així com la qualitat assistencial, i es posa la salut bucal dels pacients en el centre de l’atenció odontològica.

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)