12/05/2023

La Facultat d’Odontologia se situa en la segona posició en el rànquing 50 carreres d’El Mundo

D’aquesta manera, el grau en Odontologia puja una posició respecte de l’any passat i es manté entre els millors d’Espanya

UIC Barcelona apareix, novament, en el prestigiós rànquing que elabora el diari El Mundo i que recull els cinquanta graus més demanats pels estudiants i les cinc millors universitats on poden estudiar-los.

En aquesta 22a edició del rànquing, el grau en Odontologia puja una posició respecte de l’edició anterior i se situa en la segona posició de la seva categoria, després de la Universitat Complutense de Madrid. Darrere de UIC Barcelona, se situen la Universitat de Santiago de Compostel·la, la Universitat Alfonso X i la Universitat de Barcelona. A més a més, UIC Barcelona es situa entre les onze millors universitats privades d’Espanya.

Per elaborar aquest informe, el diari analitza detalladament 25 criteris de selecció, l’opinió de més de 3.000 professors, i altres estudis externs (rànquings internacionals i informes de l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació, entre d’altres).

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)