22/07/2022

La Fundació Damm aposta pel talent de UIC Barcelona amb la creació de tres noves beques

Les noves Beques Fundació Damm neixen amb la voluntat de donar suport a la formació d’alumnes amb bon expedient acadèmic i necessitats econòmiques, en línia amb la campanya anual de UIC Barcelona #CapTalentSenseFutur

UIC Barcelona i la Fundació Damm han signat un acord de col·laboració que es concreta amb la creació de tres beques Fundació Damm, unes beques noves dirigides a l’alumnat de UIC Barcelona, ​​amb les quals s’amplia el programa de beques i ajuts de la Universitat.

Les tres beques aniran destinades a alumnat amb bon expedient acadèmic i amb recursos econòmics limitats, i els ajudaran a cobrir part de la seva matrícula, en la línia de la campanya corporativa de UIC Barcelona #CapTalentSenseFutur.

A la signatura del conveni, hi han estat presents Ramon Agenjo, patró-director de la Fundació Damm, i el Dr. Alfonso Méndiz, rector de UIC Barcelona. “La Fundació Damm és una organització compromesa amb les persones, que dona suport a projectes amb entitats amb què, com UIC Barcelona, ​​comparteix valors com la solidaritat, la igualtat o el respecte”, ha comentat Agenjo durant la signatura de l’acord. Per la seva banda, el Dr. Méndiz ha agraït a la Fundació Damm la seva aportació i aposta pel projecte universitari, així com el seu compromís a favor de la formació.

Amb aquesta beca s’amplia el programa de beques i ajuts de la Universitat, que actualment és de 5,7 milions d’euros.