08/07/2021

L’alumne Adriano Sabia, obté el segon lloc en els premis de la Societat Espanyola d’Ortodòncia

L’estudiant del Màster en Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial va participar-hi en la categoria de primera comunicació oral amb un estudi sobre la teràpia amb làser de baixa potència

Adriano Sabia, alumne de tercer curs del Màster en Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial de UIC Barcelona, ha obtingut el segon lloc en la categoria de Primera Comunicació Oral dels premis organitzats per la Societat Espanyola d’Ortodòncia (SEDO) gràcies a la recerca “Efecte de la teràpia amb làser de baixa potència en ortodòncia després de l’extracció de premolars: estudi simple cec”.

La recerca té l’objectiu d’analitzar l’efecte de l’aplicació làser de baixa potència en la velocitat del tancament dels espais d’extracció. Com explica l’alumne, “el projecte ha estat una continuació dels estudis sobre l’efecte de la teràpia amb làser de baix nivell (LLLT) en el tractament ortodòntic, realitzada durant el Màster sota la guia del Dr. Andreu Puigdollers. La decisió sobre les característiques específiques de LLLT en premolars es va prendre amb la meva supervisora, la Dra. Montserrat Artés”.

“Dur a terme aquesta recerca ha estat una gran experiència d’aprenentatge, un gran honor i una recompensa increïble després d’aquests tres últims anys de treballar durament al Màster”, explica Sabia.

La recerca es va realitzar sota la guia del Dr. Andreu Puigdollers i la supervisió de la Dra. Montserrat Artés, tots dos docents del Departament d’Ortodòncia de UIC Barcelona. “Aquesta nominació no hauria estat possible sense ells”, assegura Sabia.

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)