18/12/2020

L’alumni Sara Chacón, guanyadora del Premi al Millor Currículum Universitari 2019-2020 del Col•legi d’Economistes de Catalunya

El guardó reconeix la millor trajectòria acadèmica entre tots els graduats de les facultats d’Economia i Empresa de Catalunya

L’alumni de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de UIC Barcelona Sara Chacón ha rebut el Premi al Millor Currículum Universitari 2019-2020 que atorga el Col·legi d’Economistes de Catalunya. Enguany l’entrega de premis s’ha fet de manera telemàtica tenint en compte la situació d’alerta sanitària i s’ha reconegut de manera ex aequo tots els candidats presentats per les diferents universitats.

En l’acte, hi han participat el vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, el degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya, Anton Gasol i el vicedegà de l’entitat, Oriol Amat.

El Premi al Millor Currículum Universitari és un distintiu que concedeix cada any el Col·legi d’Economistes de Catalunya al graduat o graduada que demostri tenir el millor currículum universitari en alguna de les disciplines que s'imparteixen a les facultats de Ciències Econòmiques i Empresarials de les diferents universitats de Catalunya.

No és la primera vegada que un alumni de la Facultat obté aquest guardó, premiat amb tres anys de col·legiació gratis al Col·legi d'Economistes. L’any passat la guardonada va ser l’alumni Clara Usandizaga, mentre que Maria Nolla i Laia Villaró van aconseguir el premi els anys 2015-2016 i el 2013-2014 respectivament.