20/01/2022

Lunet reafirma el compromís amb UIC Barcelona fent entrega del donatiu que reforça el programa de beques per a alumnes en risc d’exclusió social

Lunet Facility Services, empresa de serveis integrals basats en el manteniment d’instal·lacions —que opera en diversos sectors com l’educació, la indústria, Pharma “property” o la salut, i en àmbits com la neteja, el manteniment, els serveis auxiliars i D+D+D—, ha reafirmat el compromís amb UIC Barcelona fent entrega d’un donatiu que reforça el programa de beques per a alumnes en risc d’exclusió social de la Universitat. Es tracta d’una beca dotada per la Fundació Maria Pou, fundació promoguda per l’empresa Lunet Facility Services, que es posa a disposició d’alumnes en risc d’exclusió social, per estudiar qualsevol grau a UIC Barcelona. Amb aquest gest, Lunet Facility Services renova el conveni de col·laboració, signat el 2017, i se suma a la campanya anual #CapTalentSenseFutur de UIC Barcelona per donar suport al talent amb necessitats econòmiques.

El lliurament del donatiu l’ha fet en mà el Sr. Juan Miguel Carmona, conseller delegat de Lunet Facility Services, al Sr. Alfonso Méndiz, rector de UIC Barcelona, ​​al Campus Barcelona de la Universitat. Durant el lliurament del donatiu, el Sr. Carmona ha posat de manifest la seva voluntat de continuar donant suport al projecte i contribuir així a generar igualtat d’oportunitats entre els alumnes. Des dels seus inicis, Lunet ha tingut la missió de ser una organització compromesa amb les persones, segell que es corrobora mitjançant una de les seves iniciatives solidàries, Lunet Solidari. El Sr. Carmona ha destacat que l’empresa “dona suport a projectes en col·laboració amb entitats amb què comparteix valors com la solidaritat, la igualtat o el respecte, com és el cas de UIC Barcelona”. Es tracta sempre de projectes vinculats al desenvolupament de zones deprimides, la millora de l’educació o de les condicions de vida de col·lectius marginats.

Per la seva banda, en nom de UIC Barcelona el rector Alfonso Méndiz ha agraït al Sr. Carmona el donatiu i ha destacat “el compromís” que sempre ha demostrat Lunet Facilty Services amb el projecte de la Universitat. “Gestos com el d’avui —ha comentat el rector— diuen molt de l’empresa a la qual representa i contribueixen que el nostre alumnat no es quedi enrere i pugui demostrar el seu talent”.