29/02/2024

Neix la nova Aula IPD-UIC Barcelona en Innovació Digital

Aquesta col·laboració reforça el compromís de totes dues entitats amb la docència i la recerca en el camp de l’odontologia, amb l’objectiu de desenvolupar noves solucions que contribueixin al benestar dels pacients

UIC Barcelona i l’empresa líder en disseny, fabricació i distribució d’additaments per a implants dentals, IPD (Implant Protesis Dental), han signat un acord de col·laboració per crear l’Aula IPD-UIC Barcelona en Innovació Digital, vinculada a la Facultat d’Odontologia de la Universitat.

En el marc de l’acord entre les dues entitats es realitzaran activitats dirigides a alumnat i professorat dels diferents màsters oferts per la Facultat d’Odontologia, amb èmfasi en l’àrea Restauradora Dental. Alhora, també s’identificaran els aspectes més rellevants que impulsin la recerca en l’àmbit odontològic en un futur.

Concretament, es portaran a terme tres seminaris centrats en els canvis que implica la digitalització en la feina dels odontòlegs, com la digitalització ha modificat els fluxos de treball o les diferents opcions restauradores que ofereix. A més a més, s’impulsarà un curs teoricopràctic que permetrà als participants submergir-se en les últimes tecnologies i tècniques en odontologia digital.

Amb la nova Aula IPD-UIC Barcelona en Innovació Digital, la Facultat d’Odontologia ja disposa de dues aules i set càtedres d’empresa, i consolida el seu compromís amb la transferència de coneixement generat per la Universitat a la societat, en col·laboració amb empreses referents en el sector odontològic.

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)